dla mnie to wogóle melkumov nie powinien jechać jest słaby. Według mnie szansę powinien dostać jacek tomaszewski dobry wstęp na memoriale pytlasińskiego i brązowy medal na mistrzostwach polski mówią same za siebie!
A Roman Wrocławski nadal w areszcie???
Rostowskiego i Tuska osadźcie w więzieniu bo oni po tysiąckroć bardziej na to zasługują.
Wg prof. Krasnodębskiego Tusk stał się patronem systemu synekur ...m.in. Amber Gold.... i przywilejów, politycy w Polsce rządzą się jak mafia na Sycylii.
Liczy się dobro rodziny, a nie reguły moralne.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
do jamakaszi wiem chodzi mi o to że z piotrkowa pojadą 2 osoby więc na wagę edgara są lepsi w polsce jacek powinien jechać na swoją wagę
do kibica no właśnie nie wiem naprawdę to solidny zawodnik ale w naszej kadrze liczą się sympatie trenerskie a nie dyspozycja zawodnika. Nie będę już mówił jakie były zdarzenia w poprzednich latach na wagę 55kg jak zawodnik z piotrkowa zdobył medal a później nim powołali go do kadry:-) śmiech i ŻENADA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!