Dziwne jest to, że w pierwszych dniach pan prezydent się wahał w tym temacie... to pokazuje jaki z niego dyplomata
Doprawdy nie wiem co daje miastu posiadanie miast partnerskich poza możliwością dla urzędników odbywania wycieczek na koszt podatnika. Nigdy nie byłem w Kostromie ani Mołodecznie, ale zakładam, że nie jest tam tak atrakcyjnie jak w Izraelu albo Chorwacji, więc dla prezydenta Chojniaka to strata niewielka. Dziwne tylko, że współpraca z Mołodecznem nie przeszkadzała ani panu prezydentowi ani radnym, kiedy Łukaszenka fałszował wybory i rozganiał protestujących obywateli pałkami milicyjnymi, albo wtedy gdy wtrącono do więzienia Andżelikę Borys i Andrzeja Poczobutta.
Druga sprawa to przewodniczący Błaszczyński powinien wysłać radnego Gajdę na jakiś kurs komputerowy skoro najmądrzejszego piotrkowskiego radnego przerasta praca z laptopem. No i nie rozumiem tej wymiany zdań za bardzo. To w końcu gdzie radny Dziemdziora miał tego teścia? Na wschodzie Ukrainy, czy w polskich Bieszczadach? Bo jak w polskich Bieszczadach to radny Gajda mógłby zostać wysłany na jakieś korepetycje z geografii.
To teraz jeszcze Piotrków zerwie z Krzysiem i radnymi typu dziemdziora i może za 20 lat nadrobimy ten stracony czas dla tego miasta pod ich rządami.
Pozostaje jedynie zmiana ulicy Kostromskiej, by po tym zbrodniczym kraju nie pozostał żaden ślad w mieście
Panie Gajda pan chyba stęskniony za ZSRR jest, tak mi się coś wydaje....
Panie Piotrze, to może nie laptopem głosować, ale może spróbować ogniem i mieczem.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!