Panie Piotrze, to może nie laptopem głosować, ale może spróbować ogniem i mieczem.
Panie Gajda pan chyba stęskniony za ZSRR jest, tak mi się coś wydaje....
Pozostaje jedynie zmiana ulicy Kostromskiej, by po tym zbrodniczym kraju nie pozostał żaden ślad w mieście
To teraz jeszcze Piotrków zerwie z Krzysiem i radnymi typu dziemdziora i może za 20 lat nadrobimy ten stracony czas dla tego miasta pod ich rządami.
Doprawdy nie wiem co daje miastu posiadanie miast partnerskich poza możliwością dla urzędników odbywania wycieczek na koszt podatnika. Nigdy nie byłem w Kostromie ani Mołodecznie, ale zakładam, że nie jest tam tak atrakcyjnie jak w Izraelu albo Chorwacji, więc dla prezydenta Chojniaka to strata niewielka. Dziwne tylko, że współpraca z Mołodecznem nie przeszkadzała ani panu prezydentowi ani radnym, kiedy Łukaszenka fałszował wybory i rozganiał protestujących obywateli pałkami milicyjnymi, albo wtedy gdy wtrącono do więzienia Andżelikę Borys i Andrzeja Poczobutta.
Druga sprawa to przewodniczący Błaszczyński powinien wysłać radnego Gajdę na jakiś kurs komputerowy skoro najmądrzejszego piotrkowskiego radnego przerasta praca z laptopem. No i nie rozumiem tej wymiany zdań za bardzo. To w końcu gdzie radny Dziemdziora miał tego teścia? Na wschodzie Ukrainy, czy w polskich Bieszczadach? Bo jak w polskich Bieszczadach to radny Gajda mógłby zostać wysłany na jakieś korepetycje z geografii.
Dziwne jest to, że w pierwszych dniach pan prezydent się wahał w tym temacie... to pokazuje jaki z niego dyplomata
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!