Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ulica Kostromska kiedyś nazywała się Koszarowa. Myślę że ładniej ...
A kiedy p. Chojniak zmiana nazwy ul. Kostromskiej na jakąś neutralną, która nie będzie już musiała być więcej zmieniana. Bo nadawanie ulicom czy placom nazw nazwiskami różnych polityków to nie jest dobry pomysł.
A na czym ta współpraca polegała? Bo jeśli na wyjazdach za publiczne pieniądze do Rosji i podejmowaniu też za publiczne pieniądze gości z Rosji, to dobrze - przynajmniej tyle oszczędności. Może Szanowna Rada przeznaczy je na zniwelowanie skutków podwyżek ustanowionych przez Szanowną Radę?
Łał....kacapa pewien teraz się poddadzą.A tak na poważnie musimy bojkotować wszystko co ruskie!!!Może do ich wypranego narodu dotrze wreszcie prawda chociaż na podstawie wyznawców tvpinfo myślę, że będzie to proces długotrwały.Putin=Hitler i tak zostanie zapamiętany jako morderca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!