metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga15.07.2012 11:19

"ares1" napisał(a):
Trzeba gdzies lokować dukaty :)))

No i to jak dobrze.
Miasto z każdej złotówki jak wpłynie do kasy miejskiej
60 gr wydaje na spłatę kredytów, pożyczek......
30 gr wydaje na administrację i obsługę....
10 gr wydaje na inwestycje.
Tak na dziś wyglądają finanse w Piotrkowie
Nasi włodarze myślą tylko o jednym
Byle jeszcze ta karuzela choć troszkę pokręciła się.
http://sklave.manifo.com/-nawesolo

00

ares1 ~ares1 (Gość)15.07.2012 11:33

"sklave" napisał(a):
Byle jeszcze ta karuzela choć troszkę pokręciła się.

Będzie się kręcić a pózniej bajzel przejmie ktoś inny.

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)15.07.2012 11:40

Man nadzieje że jest to naprawde ostatnia kadencja tego człowieka,ile on złego zrobił dla tego miasta,mam również nadzieje,że razem z nim poleci cała ta banda obiboków, przyspawanych do stołków.

00

ares1 ~ares1 (Gość)15.07.2012 12:11

"krzysiek71" napisał(a):
mam również nadzieje,że razem z nim poleci cała ta banda obiboków, przyspawanych do stołków.

W to szczerze watpię :(((

00

Marian ~Marian (Gość)23.07.2012 23:59

Czy szanowane MZK może podszkolić swoich kierowców z zakresu wiedzy na temat objazdu skrzyżowania wymienionego w artykule? Bo mam przeczucie, że oni kompletnie nie wiedzą, gdzie mają się zatrzymywać. Przykład: Czekając na autobus linii nr 8 w kierunku Podola-Oczyszczalni na przystanku zastępczym dla tej linii, tj. Krakowskie Przedmieście - Krótka, po wejściu do autobusu kierowca oznajmił, że ten przystanek NIE OBOWIĄZUJE i żeby następnym razem skierować się na inny. A na stronie MZK jest napisane, że ten przystanek jest czynny, zrobią z tym porządek?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga24.07.2012 16:41

"Marian" napisał(a):
po wejściu do autobusu kierowca oznajmił, że ten przystanek NIE OBOWIĄZUJE i żeby następnym razem skierować się na inny.

Kierowca na przystanku wchodził do autobusu? A po co z niego wychodził?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat