Czyżby to było o miejskich rajcach i włodarzach? biorąc pod uwagę pojawiające się informacje o podejrzeniu popełnienia przestępstwa w związku z finansowaniem kampanii wyborczej jednej z "formacji" w wyborach samorządowych.
Dokładnie policja przejedzie nic nie reaguje. wieczorem strach chodzić.
co z ta polska sie dzieje ? pedofil dostanie bodajze 5 lat za gwalt na dziecku a za wlamanie do lotto 10 ?? a moze Ci dwaj panowie chcieli ukrasc pieniadze i zalatac dziury na naszych ulicach ?
oj redaktorku maju a co bys powiedzial jak by to byla twoj akolektura. tyle to im grozi a dostana co najwyzej zawiasy no chyb aze juz cos mieli rzeskrobane :)10 lat?? bardzo dobra kara po prostu za zabojstwo powinna byc wyzsza wtedy nie bylo byloby takiej roznicy
~Piotrkowianin- tak trzeba udowodnic wine to prawda.jednak mysle ze jestes na tyle inteligentny ze nie majac jeszce dowodow mozesz przypuszczac z enie stali przy tym lotto aby sobie postac tylko w wiadomym celu.pozdrawiam
za włam na lotto?
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
najpierw trzeba udowodnic wine tym dwóm chlopakom a dopiero pisac...
zakichana patologia co stoi na kurzych stópkach... stoją takie małolaty cały dzień a w nocy czy nad ranem im bije we łbie... jedyna atrakcja to właśnie coś ukraść czy pobić kogoś w pięciu... no bo przecież jest się wtedy "git" rozgonić to całe towarzystwo. I niech mi nikt nie mówi o nich, że są cacy bo mieszkam na osiedlu całe życie a z taką patologią to nie robią porządku... przejedzie policja, poświeci światłem a oni w klatkach siedzą i się śmieją... ech
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!