w Piotrkowie nie zdąży się zetrzeć bo po zimie ulegnie biodegradacji ;)
Ja już kiedyś pisałem. Po co łatać dziury. Jeżeli ich ilość zacznie przekraczać ilość asfaltu na drodze to w końcu łatwiej będzie "odasfaltowywać" te resztki i wyrównać nawierzchnię do poziomu dziur. Pewien krok w tym kierunku wykonano w Legnicy.
http://moto.lca.pl/news,25061,Na_zerwanie_asfaltu_chca_wydac_2_mln_zl.html
Czytam i czytam i nie widzę nigdzie remontu ul.Rolniczej...
Może mam coś z oczami?
A może mają coś z oczami ci,którzy nie widzą co to za "hajłej".No,chyba,że szykują tą ulicę dla fanów off-road'u.Już niedługo bedzie tam ostra jazda...
Byle nikt nie zginął...
To jaki dziad znowu rozdaje karty w przetargu i komu ?
Wykonanie będzie takie samo jak ul.Anny, ul.Mazowiecka ?
Czyli na tzw. odpierdziel ?
Nawet "Żelazna" padła"?
Wojska Polskiego to doczeka się remontu dopiero jak emzetka zawiśnie na koleinach i zablokuje cały ruch.
Sikorskiego wjazdowa WIZYTÓWKA miasta i jego "gospodarzy"
Żelazna także nie do remontu ba jeszcze by jakiś inwestor się napatoczył oglądać tereny przemysłowe miasta. A tak jak się nawet napatoczy to powolutku pojedzie do serwisu na kontrolę zawieszenia i nigdy więcej nie wróci.
Ale jak umiejętności budowy i remontów dróg są takie jak na jak widać na przykładzie Krętej za Cmentarzem Żydowskim to może lepiej że się za te kluczowe dla miasta ulice nie biorą!
Jak "Wojska Polskiego" nazywała się "Stalina" to było równo/kostka/ i porządnie.No bo jakże by tak żeby "Stalin" dziurawy jakiś tam był. Toż to wywrotowe by było i niezgodne z linią partii. Wrócić do starego nazewnictwa!:)))
Eee. ja stawiam na zarwanie się jezdni na "ryneczku" nad kanałem Strawki...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!