tak to już jest najpierw uczyć zwalczać alkoholizm a mieć sklepy monopolowe i kto to mówi czego tu wymagać na mitingach
Jeszcze tego brakuje, żeby nam mówili, jakie sklepy mamy mieć, a jakie nie. Jest zapotrzebowanie - to są sklepy. Tak działa wolny rynek.
Władza podcina sobie gałąź na której siedzi bo chyba zapomnieli ,ze alkohol i fajki przynoszą najwiekszy dochód do budżetu
Nie myslałem ,ze w Piotrkowie na tym portalu cenzura panuje z okresu stanu wojennego gdzie blokuje sie komentarze ,gdzie wolnośc słowa i demokracja w tym kraju ?
Za każdą koncesję na sprzedaż alkoholu trzeba zapłacić. A na co idą te pieniądze? Na utrzymanie największego " zakładu nie pracy" w Piotrkowie Trybunalskim.
Największym problemem nie jest ilość sklepów z alkoholem, tylko beznadzieja systemu społecznego w którym żyjemy. Systemu złodziei, zbójców, i okradzionych, bez nadziei na zmianę sytuacji w jakiej żyją.
łapią dziewczynki z krzakami marihunaen a łajzy chleją morde drą i osobom które potrzebują snu, zakłócają go. Patrolujcie nocą ulica kostromska, słowackiego wyzwolenia, chyba, że się boicie.
to zalegalizujcie marihuane bo nigdy nie czytałem przez 27 lat swojego życia by ktoś kogoś pobił, zabił, wykorzystał pod wpływem marii, za to alko prowadzi do samych tragedii nieszczęść w rodzinach , wypadków , pobić , utonięć....mogłbym tak pisać i pisać..w skrócie jesli marihuana jest nielegalna a leczy i nie powoduje powyższych sytuacji, jestem zdania że alkohol powiniem być nielegalny. logika
To robota PO i PSL, oraz światowego żydostwa, aby Prawdziwych Polaków z PiS zniszczyć
Idąc tym tokiem myślenia (chodzi o piotrkow) - to mamy za dużo kościołów, szkół , marketów i urzędników. ŚOZ niech lepiej pomyśli co zrobić aby ludziom dać prace, wtedy ludzie będą szczęśliwi i nie będziemy musieli nic likwidować a wręcz przeciwnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!