Nie ma obowiązku koszenia traw, chwastów - polski ustawodawca nie przewidział tego więc nikt nikogo nie zmusi do tego dotyczy to prywatnych właścicieli jak i państwowych zarządców
Jak Piotrków zarośnie trawą nie trzeba zamiatać. Brawo ZiOM. Konieczna zmiana na stanowisku prezydenta miasta!
Po co to narzekanie! Idźcie jesienią na wybory i wybierzcie sobie człowieka, który będzie sprawnie zarządzał miastem, a nie tylko przecinał wstążki!
Mogli by jeszcze skosić łąki pomiędzy ul. Modrzewskiego a strawą. Tam to dopiero busz...
Zawsze mówiłam staremu...ogól się bo będą klopoty. I co.. są...
w końcu to kumpel chojniaka "wygrał" przetarg na sprzątanie miasta.
Mnie osobiście bardziej wkurzają gałęzie wiszące nisko nad chodnikami. Nie należę do ludzi superwysokich (jakieś 185 cm) ale nie raz idąc czy to po chodnikach, czy niektórych parkach miejskich itd. dostaję z liścia gałęzią. Niektóre gałęzie wiszą mi na wysokości ramion. Czy nie można przyciać ich do przyzwoitej wysokości by nie wisiały tak bardzi i można spokojnie przejść bez zawadzania ?
Ale Chojniak nie ma nawet z kim przegrać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!