UUUUUU!!!! p.Skórka będzie promować!!! I to na 9 imprezach.Wymarzona praca.Też tak chcę:)))
Więcej o p.Skórce na jej stronce www.martaskórka.eu
Niestety nawet z promocją swojej osoby ma problem.Aby cokolwiek przeczytać trzeba się zalogować.A ma już od chole.y tych zalogowanych.Jedną osobę!!!
Jeżeli promocja Piotrkowa będzie wyglądać podobnie to zdrowia życzę i szybkiej zmiany pracy!!!
Ta jedna osoba zalogowana/zarejestrowana to p.Skórka. Ja nawet pisałem na pocztę by uzyskać informację jak się zalogować ale brak odpowiedzi.
Dlaczego p.S nie była zadowolona z wycieczki do Londynu? Dowiedziała się że Big Ben to tylko dzwon!
Wiadomo jakie są efekty tych prezentacji tj. jak takie wystawy naszego miasta przekładają się na "zysk" przyszłościowy ?
Jest gdzieś jakaś statystyka lub dane obrazujące efekt wydawania pieniędzy na promocję, a zysk czerpany dla mieszkańców z tych promocji ? Ile udało się przyciągnąć inwestorów bądź (w co nie wierzę) turystów pompujących ojro do budżetu miasta ?
Nie to żebym negował program promocji miasta na targach, wystawach itp. ale może wystarczyło by go bardzie (jeśli jest potrzeba) skumulować na efektywność "zysków".
Czemu podałeś błędny adres? W adresie strony zamiast ó powinno być o. Ciekawa ta strona, I jak licznie odwiedzana:
- prawie 9 wizyt. :)
Adres przez "o" nie "ó". Ale dlaczego w linkach na owej stronie nie ma ePiotrkow. Czyżby pani Marta nie lubiła ePiotrkow?
O, to radzę uważać. Zwłaszcza Praga-Północ, kwintesencja - delikatnie mówiąc - folkloru miejskiego, jest nader intrygującym miejscem. Uważać w biały dzień na ulicy, działają na tzw. wyrwę. Ale w łeb też można zarobić. Chodzenie grupą nie do końca gwarantuje bezpieczeństwo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!