A ja daję pieniądze na WOŚP co roku. W szpitalach dziecięcych jest sprzęt medyczny z serduszkami WOŚP. Pieniądze idą na dobry cel. Pomagamy w leczeniu i diagnozowaniu nie tylko dzieci. Warto pomagać.
Ludzie mówią rozne rzeczy o WOSP ale będąc na oddziale dziecięcym i widząc ten sprzęt naprawdę doceniam taka akcje. Chociaż tak naprawdę to wszystko powinno być zapewnione przez Ministerstwo Zdrowia różnych rządów, ale wiemy jak jest... :)
Ciekawe dlaczego tak wiele osób jest przeciwko Orkiestrze? Przecież to jest w interesie wszystkich, aby dzięki "pospolitemu ruszeniu" było więcej sprzętu w szpitalach ! ! Chyba że czarnokieckowi pomieszali niektórym do końca w głowach...
Gość gość A sakramenty masz? W Boga wierzysz ? Jak negujesz kościół to apostazja. Ale pewnie jak większość hipokrytów kolędy śpiewasz i Święta obchodzisz. A to obchodzą wierzący.Takze lewo albo prawo.
Przepraszam ale gdzie jest dzisiaj ten straszny wirus oraz Policja dbająca o jego dobre imię???
A ja dałem i bede dawał kase co roku wole dac dzieciaczkom niz najwiekszej nie opodatkowanej mafi na swiecie
Obejrzjcie sobie to nagranie. Nagral to kilka lat temu. Niestety juz nie zyje. Wspanialy, dobry czlowiek. I zastanowcie sie co piszecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!