Zakochałem się w pięknej wolontariuszce na zdjęciach 10,11 i 13. Pomocy! Gdzie Ją spotkam??????
Obejrzjcie sobie to nagranie. Nagral to kilka lat temu. Niestety juz nie zyje. Wspanialy, dobry czlowiek. I zastanowcie sie co piszecie.
A ja dałem i bede dawał kase co roku wole dac dzieciaczkom niz najwiekszej nie opodatkowanej mafi na swiecie
Przepraszam ale gdzie jest dzisiaj ten straszny wirus oraz Policja dbająca o jego dobre imię???
Gość gość A sakramenty masz? W Boga wierzysz ? Jak negujesz kościół to apostazja. Ale pewnie jak większość hipokrytów kolędy śpiewasz i Święta obchodzisz. A to obchodzą wierzący.Takze lewo albo prawo.
Ciekawe dlaczego tak wiele osób jest przeciwko Orkiestrze? Przecież to jest w interesie wszystkich, aby dzięki "pospolitemu ruszeniu" było więcej sprzętu w szpitalach ! ! Chyba że czarnokieckowi pomieszali niektórym do końca w głowach...
Ludzie mówią rozne rzeczy o WOSP ale będąc na oddziale dziecięcym i widząc ten sprzęt naprawdę doceniam taka akcje. Chociaż tak naprawdę to wszystko powinno być zapewnione przez Ministerstwo Zdrowia różnych rządów, ale wiemy jak jest... :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!