Fajna sprawa.
Mnie to tylko zawsze to martwi przy takich wiadomościach, że zawsze tłem dla filmu w naszym mieście są rudery tj. jego stary obraz.
Nie mamy po prostu nic ciekawego architektonicznie czym moglibyśmy przyciągnąć "nowe" filmy, a nie tylko historyczne.
Zawsze jednak jakiś plus jest, że gdzieś tam w prawdziwym świecie ktoś o takim mały miasteczku usłyszy.
Eeee tam. A Fokus? Można "Galerianki 2", albo coś...
Ja tam Dał Bym inny tytuł.
Jak był "Jakub Kłamca"
to teraz bym dał "Maiasto 44- Bankrut" :)
I jeszcze film sensacyjno-kryminalny "Zrobieni w balona"...
"To będzie historia trojga młodych ludzi – Kamy, Biedronki i Sebastiana" Kolejna biedronka ja zwariuje ;)
albo " O trzech takich co doili Piotrków".
Bardzo chciałbym obejrzeć film, który NIE jest o: holokauście, 2. wojnie światowej, starożytnym Rzymie, papieżu, ludziach marginesu, avatarach, homoseksualistach, handlarzach narkotykami itp. Może być o miłości kucharza i sprzątaczki albo o Wojtku Belonie
Czyli - dajemy to, co mamy najlepsze.
Właśnie to co ma Piotrków jest bardzo wartościowe architektonicznie. Taka Warszawa to straciła i myślę że wiele by oddała ze swoich nowych budowli w zamian za piotrkowskie kamienice.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!