Też mnie to ubawiło. Do świętych krów fioletowa nie pasuje :)))
Musicie tak rozśmieszać.
No aż się posikałem.
Milutki Doctor i przemiły Cysorz.
A tak na marginesie nie żebym się czepiał jaka jest wstępna wpłata???
Propaganda sukcesu!!!
Spektakularne sukcesy i wymyślne projekty....
Gdyby Gierek miał taką propagandę, to dzisiaj Solidarność kojarzyłaby się ludziom nie z Wałęsą, ale z lubelską fabryką czekoladek.
Władza jest od Boga – a Bóg jest z Partii.
W tym roku na każdego obywatela przypada po pół świni, a jak komuś mało to może dostać jeszcze po ryju!
Zatem bikiniarzom, pachołkom sanacji, awanturnikom, oszołomom, pieniaczom, wierzycielom, podżegaczom, warchołom...mówimy stanowcze nie!!!
Panie Prezydencie czekamy na wykład specjalny w WSH związany z tematyką samorządową na przykładzie Miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
Zaproszenie od pani Rektor WSH otrzymał pan osobiście na początku kwietnia.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Ja osobiście zagłosowałem oczywiście na na nasze miasto bo wstyd, biorąc pod uwagę co tu się wyprawia, ale na inne i owszem z miłą chęcią oddałem swój głos
Nie dla władzy głosujesz, a dla swojego miasta, które dzięki temu może zyskać wymierne korzyści. Ale lepiej krytykować wszystko jak zwykle...rusz się i zacznij działać dla dobra swojego miasta.
miasto nie dba o mieszkańców to z jakiej racji mamy na nie głosować i jeszcze jako najmilsze miasto :D śmiech
sklave nie jestem zwolennikiem Chojniaka ale ten link co wstawiles jest troche zalosny :P wybacz ale zajeżdza amatorka haha :D
Może już czas zacząć nosić pampersa?
Nic nowego Jaro sam nic nie wymyśli.
Marketingowcy z Milki chyba u nas nigdy nie byli. Nasze miasto to się nadaje, ale na promocje żółtego sera i to z dziurami.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!