metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga21.11.2011 11:12

"jozek-z-koziej-wolki" napisał(a):
Głównym bohaterem filmu o naszym mieście właśnie ono miało być, czyli trybunalski gród, a tak naprawdę na planie cały czas dominowali narratorzy choć przekazujący wiele ciekawych informacji . Dla mnie osobiście zabrakło takiego spaceru po mieście z kamerą.

Bo to było tzw. dziennikarstwo zabiurkowe, którego doskonałym przykładem jest Aleksandra Tyczyńska z piotrkowskiej redakcji "Polska Dziennika Łódzkiego", która pisze artykuły nie wychodząc z redakcji. Wychodzi jedynie do "Sezamu" kupić bułkę na śniadanie.

00

szczawik szczawikranga21.11.2011 11:13

"Piotrkowianin" napisał(a):
Wychodzi jedynie do "Sezamu" kupić bułkę na śniadanie.

strach przed wielkim i niebezpiecznym Swiatem?!:D

00

Jan ~Jan (Gość)23.11.2011 12:30

Jak się chwalą MOKiem to powinni zaprosić Jacka Sokalskiego, który wszystkiego tam dokonał.

00

Arkadiusz ~Arkadiusz (Gość)23.11.2011 15:18

Czy program w telewizji TRWAM to właściwa promocja miasta?
------------------------------------------------------
Polska jest państwem demokratycznym .Kościoły od wieków stoją w miejscach do tego przeznaczonych i niech tam zostaną razem z em ze swoją politykom.Państwo jest państwem Kościół kościołem i niech tak raczej zostanie.Lepiej niech duchowni zainteresują się biedą i bezdomnymi i pomocą im a politykę niech zostawią politykom!!!!!!!!!!!!!

00

Krzysztof`` ~Krzysztof`` (Gość)30.11.2011 20:59

Ciągle dziwne sytuacje, co z tym miastem? Inny przykład: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1139657,hala-balonowa-nad-kortami-jest-juz-miejska-osir-kupil-ja-od,id,t.html

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat