Bieda w mieście , więc się robi zrzutkę na paliwo. Mnie ta informacja nie cieszy.
Ja bym raczej się zastanowiła nad powodem takiego stanu rzeczy. Okey, korzystam z blablacara regularnie. Plusy to duża wygoda, liczba przejazdów oraz ich koszt. Może jednak trzeba byłoby spojrzeć też na to z innej strony? Przeglądając rozkłady PKS i PKP nie trudno stwierdzić, że Piotrków jest po prostu dziurą komunikacyjną. Fakt, mamy kilka połączeń do Warszawy, jednak jeżeli chodzi o inne miasta to już niestety kulejemy. Dlatego właśnie coraz większa liczba osób korzysta z takiej formy komunikacji bo na samą myśl o szukaniu połączeń, ilości przesiadek człowiekowi się niestety odechciewa...
Bla bla przoduje,bo polączenia autobusowe i pkp zostaly polikwidowane,np krakow jest jeden bezp.pociag o 4-ej nad ranem
Jak wy podległe mnie gawrony pracujecie, znowu ten Piotrów niezgodnie z moimi dyrektywami zamiast na końcu jest w czołówce, za co bierzecie pieniądze, nawet w parku zrobili wam w.c. i będzie niestety czysto. Co to daje wasza nieudolna twórczość jak fakty mówią co innego.
Czyli to potwierdzenie chęci wyjazdu do pracy, do szkoły i nie wiązania się z tym miastem na stałe, kiedy będą w końcu jakieś inwestycje ???
na tzw okazję dzis się nie zabierze człowiek nie to co za komuny kiwnołes ręką i już masz poazd który się zatrzymuje .Dzis kierowcy sie boja łobuzerstwo więc i obawy uzasadnione.Dla mnie Piotrków to upadła miescina i jak dwa dni temu słuchałem w radio Pana błaszczyńskiego jakie to mają osiągniecia o mało ze śmiehu nie padłem .Owszem urzednicy otrzymują rózne nagrody i dyplomy bez zadnego uzasadnienia bo efektów pracy urzedników miasta nie ma zadnych a widze to miasto od lat jak za Gierka było a co jest dzisiaj
Mnie ta informacja tez nie cieszy.To wynik polikwidowanych połączeń PKS i PKP.Dziadostwo!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!