... taki moment, że nie pozostaje nic innego jak propaganda sukcesu...
I jak zawsze ruszyli z krytyką wieczni malkontenci.Co by nie zrobiono w tym naszym mieście,to ciągle im źle.
Szkoda, że foto takiej kiepskiej jakości no i nie ma fotek z mediateki - chwalić i podniecać się nie ma czym
Dobrze, że napisaliście o tym ważnym dla miasta wydarzeniu. Gdyby nie ten artykuł to władze miasta nie mogłyby się na koniec roku wylegitymować żadnym sukcesem.
Zaraz będę uchwalać budżet na 2021, a tam sam deficyt i znowu trzeba zadłużyć miasto na kolejne kilkadziesiąt milionów złotych.
Tak ,tak elementów oświetlenia jest 50 więcej....Cóż przecież po mieście nikt nie będzie chodził i liczył "elementów". No oko nie wiele się zmieniło ,ale skoro pan dyrektor tak twierdzi. Wszak władza wie lepiej.... Na mnie osobiście nie robi to wrażenia gdyż jestem do tego "świątecznego oświetlenia miasta przyzwyczajony. Robi wrażenia zaś suma co miesięcznej daniny za śmieci. W moim wypadku 240 złotych co raczyło mnie miasto powiadomić z ładnymi tabelkami zresztą. Nie raczyło zaś napisać ile to mieszkańcy bulą za odbiórkę w liczbach /za całe/ miasto ile to jest to pięć procent na min. edukacje ekologiczną...
W latach 90. strojono drzewa na Krzywdzie, między latarniami wieszano łańcuchy, w tym jeden wzdłuż Słowackiego od strony bernardynów. Niby nic wielkiego, ot zwykłe kolorowe żarówki, ale było jakoś bardziej klimatycznie. Dlaczego? Bo dużo dawały dekoracje świąteczne witryn sklepowych. Teraz na Słowackiego jest pustka, puste witryny sklepowe straszą a to przecież centrum miasta i jego reprezentacyjna ulica. Druga sprawa to gratuluję Panu Szokalskiemu zmysłu estetycznego. Widać, że i w tym aspekcie jest wybitnym ekspertem - gratuluję zamontowania na latarniach ozdób święcących białym światłem.
panie Karolu Sz wszystkie oswietlenia sa takie same nic nie cieszy oka moze wkoncu pomyslec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!