Choinkę postawili, lampki zawiesili tylko o sprzątnięciu śniegu zapomnieli !!! Ale jak pobożny Krzysztof przyjdzie na wigilię to z rynku cały śnieg wywiozą a na razie to niech bydło chodzi po tych wertepach !!!!
Co zaś do samej wigilii miejskiej to mam pewne zastrzeżenia czy się odbędzie. Restauratorzy z rynku i okolic wypieli się na prezia i nic nie będą robić, bo jak zwykle prezio chciał wszystko za darmo a sława spłynie na niego !!!
oj tak,co jak co,ale z tego ,,zadania'' samorządy wywiązują się na piątkę,ale co gorsze ,,ciemny naród''-cyt.Kurski często to kupuje zapominając,że to on za to płaci
czy na prąd na światełka choinkowe pan Chojniak tez wziął pożyczkę?czy za moje pieniądze bo jak za moje to mnie nikt o zgode nie pytał a ja zamiast tego wołałabymżeby mi dziure przed domem załatali
Chojniak najładniej ubrany
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1694219,bez-sciemniania-chojniak-najladniej-ubrany,id,t.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!