metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BArackObama=Leopard ~BArackObama=Leopard (Gość)07.01.2015 11:45

w 2055??? hahzhahahaahah taak 2055 bez wojny, bez faz...Boże co oni wypisują, ludzie myślą naprawde chyba że nie istniejesz..będą żałować, że planami wylatywali o taki czas a Biblia uczy czego innego. przykro mi ludzie ale żyjemy w dniach ostatnich , USA musi upasc by Izrael został sam na wypełnienie ezekiela 38,39. Barack Obozo to wystawiony przez masonów judasz XXI wieku, w USA za jego kadencji dojdzie do mega kataklizmu i wtedy zamiast im pomóc świat ich zdradzi. to rozpocznie efekt domina, koniec dni. a po III wojnie z woli Jezusa Chrystusa by przetestować serca wszystkich tych którzy mu nie ufali 10 zwycięzkich krajów odda władzę królowi Williamowi - fałszywemu wybawcy , bestii z apokalipsy JAna 17:17 (dlatego pierwsze spotkanie freemasonery odbyło się własnie tego roku)tak więc.... powodzenia w 2055

11

Krytyk ~Krytyk (Gość)07.01.2015 11:56

Krzysiu musi jeszcze bardziej podatki podnosić...

71

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)07.01.2015 12:19

Piotrków się wyludnia -tak gada Kiepski w filmie rodzina Kiepskich i stąd przejęliśmy te błędy językowe a Polak powinien powiedzieć Piotrków wyludnia się

60

wolny człowiek ~wolny człowiek (Gość)07.01.2015 13:39

Jak będzie obecny prezydent dłużej to doczeka się , że nie będzie miał tytułu Prezydent tylko Burmistrz/do 5otys mieszkańców/

60

Iwa ~Iwa (Gość)07.01.2015 13:59

Mieszkam w bloku od 36 lat.Dzieci rosły na naszych oczach.W mojej klatce /10 mieszkan/wszystkie dzieci wyjechały z Piotrkowa,za granicę i do innych polskich miast.Moja dwójka,dobrze wykształcona-po studiach też wyjechała.Mam szczęście-do polskich miast.W innych klatkach podobnie.Nie widzieli w Piotrkowie żadnych szans na godną pracę i życie.

150

Polak ~Polak (Gość)07.01.2015 15:20

Pod Judeopolonię miejsce się robi, a powiedzenie "wasze ulice nasze kamienice" powoli staje się rzeczywistością....

11

wyborca ~wyborca (Gość)07.01.2015 15:53

[/Największym problemem Piotrkowa jest brak jakiegokolwiek pomysły ze strony Prezydenta na rozwój miasta, a zwłaszcza na tworzenie nowych miejsc pracy]eee no bez przesady= "Grzesław"]- sa nowe stanowiska w UM (tajemnica Poliszynela jest dla kogo :-D

40

maddox ~maddox (Gość)07.01.2015 15:58

Gdyby nie to, że pracuję obecnie w Łodzie to też bym już dawno z Piotrkowa wyjechał ;)

50

ares1 ~ares1 (Gość)07.01.2015 16:20

"sklave" napisał(a):
sklave

Sklave vel Pan Larecki :))) Czy Ty kiedyś w ogóle kogoś cytowałeś czy uważasz się za pożal boże ewenementa redachtora niespełnionego że wszystko wiesz najlepiej.Dobrze że na Interii i Wp nie punktujesz sobie :)))

43

zły ~zły (Gość)07.01.2015 18:05

normalka przecież brak totalnych perspektyw w tym mieście już się wymeldowałem, tym bardziej że jest tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji, pracę dostaje tylko pociotki i z polecenia, szczególnie w starostwie to już niebawem będzie firma rodzinna starosty Cubały . Na dodatek pseudo prezydent wybiera sobie doradcę tępego Adamczyka :(

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat