Słychać wycie, opozycja już drży że kolejny raz dostanie baty przy urnach
Dla mnie pan Antoni Macierewicz jest szalenie inteligentnym i kulturalnym, godnym szacunku człowiekiem w porównaniu z niektórymi bufonami z PiSu do których - jak to mówi polskie ludowe porzekadło - bez dobrego kija nie podchodź.Jeden z nich dał kiedyś popis buty pani Ewie Stankiewicz w telewizji Republika,zrywając jej program i został również odznaczony tym samym orderem,co pan Antoni.I jakoś nie słychać sprzeciwu jego wyborców.Tak więc to całe piotrkowskie zbiegowisko uważam za niewypał i proponuję jego organizatorom, aby najpierw zorientowali się,czy warto robić hucpę wobec kogoś,kto nie jest aż tak niedobry, ponieważ są od niego o wiele gorsi i nikt nie ma do nich pretensji.
To ja w kontrze, zaglosuję na P. Macierewicza, jeśli tylko wystaruje.
Ja także namawiam wszystkich Piotrkowian i nie tylko aby w przyszłych wyborach parlamentarnych głosować na Pana Antoniego Macierewicza, bo to prawy i uczciwy człowiek jest, a do tego wielki patriota. To szlachetny człowiek, który kocha Polskę.
Dyżurnebłazny. Nawet nie zdają sobie sprawy, że to Macierowicziwi, wspołzałożycielowi KORu, zawdzięczają prawo do wyrażania swoich zwichrowanych poglądów. ,
Zgodnie z ustawą o orderach i oznaczeniach z 1992 r. art. 3 ust. 1 z wnioskiem o nadanie Orderu Orła Białego posłowi można wystąpić po wygaśnięciu jego mandatu. Czy zatem Macierewicz rezygnuje z mandatu poselskiego?
Duda jak zwykle prawo ma w zadzie.
A tak dokładniej to "Piotrków przeciw Macierewiczowi" czy te 15 osób z tej fotki?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!