metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
q ~q (Gość)27.01.2012 17:29

Przyszedł dzielnicowy i nakazał zakończenie tej rewolucji

00

szczawik szczawikranga27.01.2012 17:24

ale tłok;)

00

paranoja ~paranoja (Gość)27.01.2012 17:15

Cytuję:
nielegalna manifestacja przed Urzędem Miasta

Cytuję:
Zgromadzeni nie mieli pozwolenia na manifestację.

To nawet żeby protestować, trzeba mieć pozwolenie? Przecież to bez sensu. Jak władza nie pozwoli na protesty, to nie będzie protestów, z czego wypłynie wniosek, że jest wszystko super, bo nikt nie protestuje... Paranoja!

00

ilidan ilidanranga27.01.2012 17:32

Cytuję:
To nic nie zmieni, rząd i tak podejmie własną decyzję.

co za brednie jak to nic nie zmieni / kto tak mowi jest w bledzie ,albo nie ma perspektyw

00

Łysy ~Łysy (Gość)27.01.2012 17:47

liczy się że byliśmy a ci co siedzieli w domu a na Facebooku byli tacy mocni w gębie to niech zamilkną

00

dreptak ~dreptak (Gość)27.01.2012 18:12

"ilidan" napisał(a):

Kogo Ty cytujesz???

00

Władek ~Władek (Gość)27.01.2012 18:22

A wczoraj 26.01.2012 podczas nadzwyczajnej sesji rady miasta kiedy młodzież z IV LO protestowała przed urzędem miasta wezwano straż miejską. Lokalna monarchia demonstruje kto tutaj rządzi. Policja przyjechała bo w środę 25.01.2012 radni uchwalili dodatkowe pieniądze na wynagrodzenia dla piotrkowskich policjantów pracujących po godzinach.

00

J23 ~J23 (Gość)27.01.2012 18:24

PANIE KOMENDANCJE WSTYDU PAN NIE MASZ CZY PAN JES Z U .B? CZY Z K.G B.?CHCEMY WOLNEJ POLSKI!!!!!!!!

00

Łysy ~Łysy (Gość)27.01.2012 18:24

Chwała tym którzy byli z nami aby walczyć o wolność.
PdP POLSKA dla POLAKÓW
pozdro dla II Low

00

antyhacker ~antyhacker (Gość)27.01.2012 18:56

Ciekawe, czy ci ludzie wiedzą cokolwiek o ACTA, czy może raczej jest to okazja żeby zaistnieć, albo porozrabiać. Nie jestem za zaostrzaniem prawa autorskiego, które i tak jest za surowe i ktoś zapewne na tym kręci niezłe lody, ale z drugiej strony pewnych rzeczy nie wolno: np. urządzać nielegalnych manifestacji, albo włamywać sie na strony rządu i dlatego uważam, że hackerów jednak powinno się wsadzać do kicia. Jeśli ich filozofię przenieść z cyberprzestrzeni do realu, to włamywacza, którzy wszedł do naszego domu powinniśmy jeszcze za to podziwiać, że sprytnie pokonał wszystkie zamki i może dobrowolnie mu oddać w nagrodę cału dobytek. Jeśli im się popuści, to szlag trafi cały internet, bo wszystko będzie możan zmienić, przeinaczyć, itd. A paradoksalnie oni walczą o "wolność" w sieci. Ja miałem pilną potrzebę wejść na stronę rządu, bo potrzebne mi były określone informacje do pracy, a nie mogłem. Hackerzy ukradli mi moją wolność do oglądania w każdej chwili strony rządu, jakikolwiek by on nie był, ale jednak pewne reguły muszą obowiazywać, bo inaczej będzie pełna anarchia. Dlatego mam nadzieję, że ich wyłapią i surowo ukarzą, niezależnie od tego co będzie dalej z ACTA.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat