Jestem ciekawy czy miasto nakłada kary na swoje spółki za źle wykonaną pracę.
Pytam czy ktoś z mzdik widział nie wywieziony piasek po sprzątnięciu ulic który zalega na trawnikach , lub jest sprytnie zagrabiony w nierówności na skwerach ,miedzy innymi obok urzędu miasta od strony ulicy Sienkiewicza ,dosłownie pod oknami sali obrad ,na skrzyżowaniu al.Piłsudskiego i Sienkiewicza ,dalej na Sienkiewicza przy przejściu dla pieszych do hali targowej ,na początku ulicy Czarna Droga na trawniku za garażami,na Piłsudskiego za wiaduktem i wielu,wielu jeszcze miejscach.Panie Majsak do roboty w teren!
Gdyby to była prawda, że Majsak jeszcze pracuje UM, to by znaczyło, że on ma już ile? 100 lat??!!
Aż miło popatrzeć, że się coś w Piotrkowie robi, brawo ROKA.
Robotnicy też w końcu wyglądać mogą jak ci z ROKI po ludzku, a nie jak te poprzednie ekipy obszarpańców poubieranych w byle co.
I zatrudnieni jak ludzie na legalu a nie robota na czarno
Ale "normalni" czy renciści?
A nie jak to miejsce obecnie - jednymi drzwiami wchodzi kontrola, a drugimi uciekają pracownicy.
Nie wiedzą o tym czy tylko udają?
Szkoda, że nie można w taki sposób jak Roka zorganizować innych firm działających na rzecz miasta. Żeby to miało ręce i nogi. Ogólnie ocena "+" dla Roki.
Ale napiszcie czy zatrudniają zdrowych, czy tylko emerytów lub z grupą, bo nie wiem czy chwalić ich pod niebiosa czy nie.
Po prostu chcę wiedzieć czy czasem kilkadziesiąt osób nie straciło pracy i utrzymania, żeby kolejnych kilkudziesięciu mogło sobie dorobić do renty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!