Tylko się odznaczają nagradzają byle pretekst by balować to samo w mojej gminie . jak nie wstyd tym miernym włodarzom miast i gmin przed swoją lokalną społecznością tym bardziej ,że zasługi mierne co wkurza ludzi i pora by społeczeństwo otworzyło oczy na to co robią urzędnicy. Potrąfią szkodzić ale naprawić już nie udając ,że to nie ich wina . Pora na obniżenie uposażeń Wójtów Burmistrzów i całej tej świty lokalnych włodarzy kim oni są ,że pensje na poziomie premiera i Prezydenta kraju maja to zwykłe okradanie lokalnych społeczności
Brawo panie włodarzu! Niech Pan dalej tak działa a Ci co panu wbijają szpilki, to nie ludzie - to wilki. To pisałem ja Jarząbek Wacław. W przyszłym tygodniu będę na L4 więc nic nie napiszę.
Czy Perła Samorządu powiesił w końcu na płocie tabliczke z numerem posesji??? na co czeka SM? dlaczego ten lokalny kacyk stoi ponad prawem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda, że "włodarz" podczas odbierania nagrody nie miał jakiegoś okolicznościowego przemówienia. Mógłby przeczytać np. raport o stanie miasta :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!