Kilka lat temu klub ten jechał na turniej do Niemiec, po kilkunastu wizytach o dofinansowanie tego wyjazdu Urząd Miasta wypruł z siebie 500zł na paliwo( czyli w jedną stronę). Następnie wydział szumnie zwany Działem Promocji Miasta oznajmił, że nie mają flagi Piotrkowa.
Moszczenica stolicą powiatu i Piotrkowa! dzięki Panie Wójcie, trzymam za Pana kciuki. Wreszcie po tylu latach jestem dumna z mojej gminy.
dyscyplin amalo popularna ale jednak sa to mistrzostwa polski !! nawet w szachy jakby grali to jednak to mistrzostwa sa :)
i koniecznie wybudować jeszcze jeden murek, albo jakiś kościół
to jest sku........o. O tym się mówi. A na jakiś tam turniej piłki nożnej organizator UKS Akademia Piłki Nożnej Sikorscy, to jest najmłodsza perełka Chojniaka, klub otrzymał z magistratu około 20 pucharów i z OSiR za darmo miał wynajętą halę Relax (tak bynajmniej mówią ludzie na mieście, panowie z Oyama zasięgnijcie w tym temacie informacji).
No cóż na takie względy inne piotrkowskie kluby mogą sobie tylko pomarzyć. Nasi urzędnicy zupełnie się już pogubili i sami nie wiedzą co robią i jak bardzo namieszali w piotrkowskim sportowym światku. Wszystko temacie.
Piotrków chce Chojniaka i sektetarza Munika, Kacperka z Karzewnikiem, tego chcą piotrkowianie. I prosimy dofinansować Straż Miejską...
jest jeden sposób....trzeba poprosić prezydenta o patrona t....,później trzeba mu powiedzieć, ze jest piękny i mądry....i sprawa będzie załatwiona
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!