Daj linka:)
LUDZIE !!!!
Proszę Was głosujcie!!! Mamy tylko 1% głosów (22 miejsce)
Nie mów, że nie wiesz? Łódzka - przecież tam mieszka Pobożny. :D
Głosujcie na Tomaszów, Ja głosuję na Tomaszów i Piotrków. jesteśmy na dwoch innych listach wiec nie rywalizujemy ze soba. Razem mamy wieksze szanse!
WIEKSZOSC RADOMSKA GLOSUJE NA PIOTRKÓW,JESTESCIE BLISKO CELU,MY PNIEMY SIE CORAZ WYZEJ.NASZE MIASTA LACZY WIELE,WIEC I TYM RAZEM POLACZMY SWOJE SILY I GLOSUJMY WSPOLNIE.RADOMSKO NA PIOTRKÓW -PIOTRKÓW NA RADOMSKO.RAZEM OSIAGNIEMY SUKCES
między innymi dzięki naszym głosom Piotrków wszedł do ścisłej czołowki,wyprzedził Katowice i jest na 20 miejscu,brawa.Radomsko liczy na wzajemność i głosy od Piotrkowian.z góry dziękujemy
Zauważyłem mały "bug" na stronie monopoly.pl - często nie można się zalogować, aby zagłosować. Jednak wpisując taki link: http://www.monopoly.pl/login - przynajmniej u mnie nie występuje ten problem.
z tego co wiem(ale nie wiem czy na 100%) plansza gry jest już ustalona a całe to przedsięwzięcie to ściema
GŁOSUJCIE !!!!
Jesteśmy na 19 miejscu i mamy 2,16%. DO końca zostało 16 dni
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!