Nasuwa się pytanie czy na krzywdzie przeważali studenci czy gimnazjaliści...
Fakt faktem studenci coraz młodsi w naszym grodzie ale kto wie moż eto świadczy dobrze o poziomie wykształcenia, matura w wieku 12 lat
Ja tam jestem w wieku ponad studyjnym , więc dlaczego nie można w drugą stronę , najważniejsze ze zaczeło się fajnie ,parada , koncerty oby dziś nie było kichy
Chodzi mi o to, że niektóre rzeczy nie przystojną w pewnym wieku. Tak dzisiaj świętują w Piotrkowie gimnazjaliści po egzaminie
A tak swoją drogą Juwenalia wyszły na miarę oczekiwań było kilka dobrych momentów, udana parada, atmosfera, część koncertów, ale błagam za rok niech zagrają jakieś znormalizowane zespoły, już mam dośc tego reggaepunkrockaska
Z tym AKURAT hehe się zgodzę ,ale to już od dawn ajest i tak będzie młodzież na Juwenaliach i wszelkeigo tego typu imprezy więcej czasu spędza na kolejkach do pewnego pobliskiego sklepu...jeśli wiesz o czym ja mówię
[i]co do kolejek to bądźmy szczerzy-student biedny człowiek-musi oszczędzać, a w sklepie taniej i to praktycznie o połowę;)
co do wieku uczestników, hmmm nie da rady zamknąć 'jaja' i wpuszczać za okazaniem legitki,.. niestety ;/
Gratuluję wszystkim którzy mieli odwagę oraz chęć zabawy i się przebrali na ale cóż z nami Wiedźmami poprostu nie mieliście szans ;)
Sklepy kolejki pi...to wszystko jeszcze jest do zniesienia ale wczoraj na koncercie Jamala jak mi taki gnojek co chwila się kręcił to w pewnym momencie już nie wiedziałam czy mam sama wyjśc , czy sprawić zeby on wyszedł poza JAJo.Apel do ochrony nie wpuszcajcie dzieciaków Horror
Konkurs na najlepszy strój powinien wygrać Borat ,nie rozumiem tłumaczenia komisji że zwycięzyła forma , Borat nie martw się
Ale musimy zdawać sobie też sprawę, że jednak Piotrków nie jest miastem studenckim, i gdyby mieli wstęp na "jajo" tylko i wyłącznie studenci, ta impreza by nie miała raczej polotu.
Niestety takie są realia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!