metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.02.2011 16:18

"MARKPIO" napisał(a):
ecież można piotrkowskim minibusem

Nie da rady - nawet do Czech by nie dojechali.

00

Aman Amanranga08.02.2011 18:55

"Piotrkowianin" napisał(a):

Do trzech to mogą sobie policzyć.

00

patchwork ~patchwork (Gość)08.02.2011 21:14

"Aman" napisał(a):

"Aman" napisał(a):

"Aman" napisał(a):

"Aman" napisał(a):

Zgadza się. Moja babka, nawet niespecjalnie głucha, podsłyszała, że wnuczka wysyłam po chipsy. Zdjęła okulary i zdziwiona zapytała: Jakie trzy psy?

00

annadeyas ~annadeyas (Gość)08.02.2011 22:17

[cytat]MARKPIOranga
wczoraj, 10:40
"annadeyas" napisał(a):
Loreto
Loretto
cytat
Sprawdź u źródła, czyli nazwę miejscowości we Włoszech,sprawdź w międzynarodowej encyklopedii katolickiej w języku angielskim i w tysiącu innych materiałów (wszędzie : Loreto) . Faktem jest, że w Polsce dochodzi często do używania formy błędnej. Zazwyczaj jednak uznaje się oba warianty pisowni i proponuję na tym poprzestać. Nadal jednak nie wiem, czego będą pielgrzymi szukać w Lorenzo ?

00

Aman Amanranga08.02.2011 23:12

"patchwork" napisał(a):
Zgadza się. Moja babka, nawet niespecjalnie głucha, podsłyszała, że wnuczka wysyłam po chipsy. Zdjęła okulary i zdziwiona zapytała: Jakie trzy psy?

I to się nadaje do prasy! Teraz jak upada kierunek Egipt to firmy turystyczne muszą to sobie jakoś odbić. Kierunek Watykan wydaje się do tego celu idealny tym bardziej, ze nie trzeba grupom turystów organizować noclegów. Całe doby będą koczować na placu św. Piotra (bez pokoi hotelowych). Taki turysta to dobry turysta.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat