Rozumiem, że liczą na cud. Moje zainteresowanie zwrócił fakt, że wyjazd z księdzem Bochyńskim jest o 23zł droższy niż z biurem podróży Kontakt Travel, przy takich samych warunkach. Może ktoś ma propozycję jak to wyjaśnić.
Pośrednictwo kosztuje.Cała ta beatyfikacja i proces z nią związany i następstwa tego zdarzenia to przeogromne pieniądze dla kościoła.Piękne,nieopodatkowane pieniążki!!:))) Oj mordy wy moje!
a między Fara a bernardynami jest tez duza różnica w kosztach podrózy.proszę o wyjasnienie dlaczego az taka duża różnica
Monia a może podasz jaka duża ta różnica.
Ciekawe, co będą zwiedzać w Lorenzo ? Podejrzewam, że w Loreto byłoby ciekawiej... Ktoś chyba podszedł do tematu niedbale, a nie sądzę, aby chodziło o księdza ...Dlaczego w tego rodzaju postach (artykułach) nie mamy możliwości poznania nazwiska "dziennikarza " ? (cudzysłów nie jest przypadkowy) .
No wreszcie kościół robi coś dla swoich parafian!!!Brawo,wyjazd z Fary za darmo.Całe życie owieczki płacą,a to za chrzest,komunię ,ślub,pogrzeb itd...a tutaj taka niespodzianka.Jeszcze raz brawo i moje najszczersze gratulacje.Amen
Pojadą, padną na kolana, pośpiewają.
A jak wrócą do Piotrkowa, to zaraz jeden drugiego będzie chciał utopić w łyżce wody (nawet jeśli to będzie woda święcona).
Co niektórzy zaś wodą (nawet nie święconą) będą kupczyć ile wlezie.
Jeszcze inni - zamiast pracować - lać będą wodę, która - nawet ta święcona - częściej przypominać będzie pomyje niż źródło życia.
Amen
A czy nasz prezydent też jedzie? To jak już pojedzie, to niech tam zostanie i nie wraca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!