włostowic nie dostał etatu w gazecie, w mieście Smródka.Stąd cały jego żal......
Pachniesz mi na milę kimś, kto zna kwotę, za jaką kupiono to miejsce w rankingu! Podziel się wiedzą z bliźnimi.
A cudzymi kochankami się nie podniecaj. Pilnuj spraw pod swoją kołdrą.
Co to za sukces jak wczoraj przechodziłem koło U.M. a zegar o godz. 14.00 wskazywał 12.40. Nie wiem czy popsuł się czy aż tyle późnił ale dla mnie to był sygnał że władze miasta to tylko jedna wielka utopia. Nie stać ich na naprawę zegara. Czyżby siła wyższa wskazywała koniec dziadostwu ? WSTYD !!!!!!! STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!
Zainwestuj w okulary i nie udawaj mądrzejszego niż jesteś, bo najwyraźniej nie zauważyłeś, że to zdjęcie to zwyczajny "skan" rankingu prosto z "Rzeczpospolitej" a nie ich własny ranking. Tuwrocław jedynie komentuje wynik podając tabelkę z "Rz". Także skąd tyle zła siedzi w Tobie kochany 97-300?
fajnie jeszcze jak by mozna było pozyskac fundusze na otwarcie firmy nie badac osoba bezrobotna :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!