Z okazji ww. jubileuszu UM wystawił na chodniku przed dworcem PKS taki potykacz:
Przestań jątrzyć "befhero" przestań wylewać nienawiść nie dziel ludzi wystarczy nam tego w TVP. To nasze miasto cieszmy się, chcą do nas przyjechać centralne obchody organizować,pokazywać rodakom nasze miasto, bądź dumny. Inne miasta płacą za promocję u nas te pieniądze idą na odnowę starówki i przynosi to efekty a Tobie nigdzie nie będzie dobrze bo plujesz nienawiścią
Ciekawa sprawa, bo dobrze pamiętam obchody 500-lecia parlamentaryzmu, mimo tego, że pięćdziesiątka jeszcze mi nie stuknęła.
Teraz wiem, że mam spore szanse przeżyć też i uroczyste obchody 900-lecia, a może i 1000-lecia Piotrkowa Trybunalskiego. Nie muszę nawet żyć tak długo, wystarczy, że odkopią nowe fakty. Czyż to nie podniecające? ;)
Oby bez prezydenta Chojniaka. Nie przeszkadza ci 97-300 że Chojniak trzyma z komuchami w radzie? Jakoś tego nie zauważasz, przy swoich postach wchodząc w du... przepraszam chwaląc prezydenta.
do Witka. Było to samo nie tylko 550 lat temu ,ale nawet 400 lat wcześniej. Król Bolsław Smiały /jeden z najlepszych naszych królów/ został wypędzony z ówczesnej Polski bo zabił urzędnika KK i jednocześnie jednego z możnowładzców "kombinującego" z Watykanem i nie tylko. Od tamtego czasu mamy ciągle bajzel...którego końca nie widać
Miasto w stagnacji a magistrat się w imprezki bawi :))) Pogratulować :)))
Nie ma jak marnotrawić kasę podatnika tak pracuje sejm w naszym kraju. Zastanawia mnie jedno czy 550 lat temu też takie warcholstwo było i cyrk w sejmie jak ostatnio mieliśmy okazje doświadczyć tego wszyscy. Niby wybrane osoby wykształcone a pośmiewisko z siebie robią to nawet nie przystoi i jak nas w świecie postrzegają
Ja tam jestem za remontem ulic Próchnika ,Roosvelta ,Wojska Polskiego, Zelaznej etc... W d...ie mam parlamentaryzm w wydaniu polskim.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!