Ja proponuję by na linii nr 8 dodać kurs z PIOMY o godzinie 16:30.
Pozdrawiam
a ja proponuję więcej kursów linii "0", szczególnie, żeby po 15h nie schodził 2 autobus z rozkładówki... a na wakacje to 2 autobusu na tej linii nie ma wcale, a ruch ludzi zmierzających z miasta na cmentarz wcale nie maleje.
Dobrze by było jak by nasze kochana piotrkowska komunikacja nieco dłużej jeździła niż do 22h, bardzo by się przydały na niektórych dalszych liniach te późniejsze kursy ;-)
Jeśli umieszczanie tutaj propozycji ma sens, proponuje tez przesuniecie "0" tak zeby spod III LO nie odjeżdżał 2 min przed dzwonkiem, jest grupa osób z okolic gdzie jedzie tylko "0".
lekcje kończą się
12.25, 13.30, 14.20, 15.10 :) dzięki.
wiecęj też MZK na trasie od FMG na Wierzeje w stronę Roosevelta i sprowrotem/chodzi o 6 i 8/ "0" jestem jak najbardziej za, żeby częściej jeżdzila, niestety-dużo ludzi niema jak się dostac lub wydostac jadąc lub wracając na cmentarz.Myślę że nasi radni sie za to wreszcie wezmą i zrobia porządek wraz z MZK. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na rozstrzygnięcie tych planów.[b]
Nasi radni mają to głęboko gdzieś!!!!
W czerwcu 2008 r. na sesji Rady Miasta ani jeden z nich nie odezwał się, kiedy przy okazji podwyżki cen biletów przezes MZK zlikwidował wszelkie ulgi w Karcie Miejskiej, której istnienie w tym momencie straciło sens - do 17. lipca za przejechanie 1-3 przystanków płaciło się Kartą Miejską od 65 do 80 groszy, w zależności od rabatu. Od 18. lipca 2008 za tę samą odległość trzeba zapłacić 2 zł, czyli nawet 207% więcej!
Wierzycie że coś takiego będzie miało miejsce??? Nowe rozkłady?? Miały być już w 2006- nawet były powieszone w autobusach nowe schematy komunikacji ponieważ było wiele zmian w trasach poszczególnych linii. I co?? I było jak zwykle. Dlatego tym razem jestem bardzo sceptyczny i pewnie mam rację...
A czy w nowym rozkładzie dalej na pętli Rakowiec będą ok. godz. 7 rano stały 3 autobusy linii 4, których kierowcy czas długiego postoju mogą sobie urozmaicać grą w karty, a jesienią - zbieraniem grzybów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!