To co wyprawia ten burmistrz to przechodzi wszystkie granice. Baseny kładki itp a ludzie wody nie mają. Nawet w najbiedniejszych gminach się buduje ujęcia wody, a tutaj gm Sulejów tylko zbytki i propaganda. Referendum natychmiast. Odwołać burmistrza i radę
Wybraliście sobie ponownie Ostrowskiego,to chodźcie do niego się myć !
Chojniak to nie moja bajka,ale ma rację,za darmo to można w morde dostać.
A czy nie było innych opcji tylko ta z piotrkowską studnią? Projekty przecież już były pokazywane za Ostrowskiego i co się z nimi stało?
Ten konkretny przykład świadczy o sobiepaństwie miejscowych władz,które mają w d.... mieszkańców sulejowskiej gminy. Chojniakowi pieniądze przysłoniły dobro jej mieszkańców,a Ostrowskiemu zabrakło silnej woli,aby zgodnie z porzekadłem"Cel uświęca środki"doprowadzić do korzystania z tej nieszczęsnej studni.Panowie szlachta pokazują co oni mogą i potrafią,a ludkowie chodzą brudni spać i piją wodę kupioną w sklepach.Wojewoda łódzki powinien z urzędu zająć się obydwoma szlachcicami i wyciągnąć wobec obydwu konsekwencje służbowe za takie traktowanie bezbronnych ludzi.
Pan burmistrz rządzi juz druga kadencje o braku wody w Poniatowie mówi się juz od 15 lat wydaje mi się ze burmistrz Sulejowa nie ma pomysłu studnia będzie ale pizniej również trzeba zainwestować w infrastrukturę a na to chyba brak pieniędzy .Wiec lepiej dla władz Sulejowa niekończący się spór bo jak będzie studnia to jak się wytłumaczy ze starych rur o wąskiej średnicy a wody nadal nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!