metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Żenada ~Żenada (Gość)22.06.2021 18:09

To co wyprawia ten burmistrz to przechodzi wszystkie granice. Baseny kładki itp a ludzie wody nie mają. Nawet w najbiedniejszych gminach się buduje ujęcia wody, a tutaj gm Sulejów tylko zbytki i propaganda. Referendum natychmiast. Odwołać burmistrza i radę

94

gregu ~gregu (Gość)22.06.2021 12:40

Wybraliście sobie ponownie Ostrowskiego,to chodźcie do niego się myć !
Chojniak to nie moja bajka,ale ma rację,za darmo to można w morde dostać.

137

pytanko ~pytanko (Gość)24.06.2021 05:44

A czy nie było innych opcji tylko ta z piotrkowską studnią? Projekty przecież już były pokazywane za Ostrowskiego i co się z nimi stało?

50

Monsignore ~Monsignore (Gość)24.06.2021 09:26

Ten konkretny przykład świadczy o sobiepaństwie miejscowych władz,które mają w d.... mieszkańców sulejowskiej gminy. Chojniakowi pieniądze przysłoniły dobro jej mieszkańców,a Ostrowskiemu zabrakło silnej woli,aby zgodnie z porzekadłem"Cel uświęca środki"doprowadzić do korzystania z tej nieszczęsnej studni.Panowie szlachta pokazują co oni mogą i potrafią,a ludkowie chodzą brudni spać i piją wodę kupioną w sklepach.Wojewoda łódzki powinien z urzędu zająć się obydwoma szlachcicami i wyciągnąć wobec obydwu konsekwencje służbowe za takie traktowanie bezbronnych ludzi.

50

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)27.06.2021 21:30

Pan burmistrz rządzi juz druga kadencje o braku wody w Poniatowie mówi się juz od 15 lat wydaje mi się ze burmistrz Sulejowa nie ma pomysłu studnia będzie ale pizniej również trzeba zainwestować w infrastrukturę a na to chyba brak pieniędzy .Wiec lepiej dla władz Sulejowa niekończący się spór bo jak będzie studnia to jak się wytłumaczy ze starych rur o wąskiej średnicy a wody nadal nie będzie

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat