z przyjemnoscia wyspowiadam z Pani grzechów własnych no chodz Kobieto grzeszna
dawać Ją Cwaniarę zobaczymy jak potrafi leczyć taka z Niej Pani doktor? się znalazła? brawo za zaangażowanie !średnio z praktyką!
Ona czuje we Mnie piniądz, wystrojiła się jak Bijonssss, nie ta impreza?????????????a aaaaa poniosło Mnie ha ha ha
Ona to się nadaje ...pół miasta by umarło taki z niej lekarz jak z koziej du...yyy trąbka! tylko się mądrować ! Żenująca jest Pani.
A może p. poseł by się wzięła za leczenie , bo starosta chyba nie może ? A krzyczeć na kogoś kto nie ma możliwości leczenia to każdy potrafi hihi
gdzie Pani była jak Pani partia rządziła? Niech sie Pani zajmie robotą.Obserwuję Panią na profilu facebook i to co Pani wyprawia jest żenujące. Niech się Pani za robotę weźmie lepiej a nie tylko gadania. A to co dzisiaj w radiu Pani opowiadała?! bez komenatarza.Nie jestem fanatykiem pisu czy wyznawca ale robią z wami porządek złodzieje!!!! panią to na taczce powinni wywieź DALEKO!!!
mówić i nie wiedzieć o Kim udzielając wywiadu ?wpadka ino roz a wstydddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dyrektor Tamili? a co to płeć Żeńska? nawet nie wie o Kim mówi! to DOPIERO WSTYD!
Psychiatry dobrego też nie ma w tym mieście, Mąż Mnie zostawił dla innej pani Radziszewska pomóż
Nie ma lekarzy bo wyjechali z Polski a ci co się ostali to poszli do polityki albo do ZUSu jako orzecznicy i robią wszystko by chorym dokopać ile się da. A zagonić tych uzdrowicieli, cudotwórców do pracy w szpitalach bo oni są tak potrzebni w ZUSie jak piąte koło u wozu. Więcej na http://sklave.manifo.com/polityka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!