Żyć nie umierać dla piotrkowskich gawronów najedzą się i popija za darmo dopiero będą szaleć i tęsknić za Fakirami, dobrym nagłośnienie i oświetleniem. .
Fajnie że zagrają ale mnie ciekawi to piwo z nalewaka. Mamy dwa browary i oba robią, jak dla mnie, bardzo dobre trunki.
Piotrków będzie biesiadował a szpital zalany i kto za to sie wezmie a nie biesiady w glowie
Włodarze miasta dla mieszkańców Grodu nad Strawą raz do roku biesiadę organizują. Oczywista oczywistość chcesz zjeść, napić się musisz zapłacić. Insza, inszość to codzienne biesiady na Pasażu. Nie dość że wszystko gratis to jeszcze bardzo dobrze płacą za biesiadowanie. Więcej na http://sklave.manifo.com/
Te komentarze to nic konkretnego czy zabawnego tylko takie zrzędzenie
Och, jak to super mieszkać w takim mieście rządzonym przez nauczyciela z zawodówki i jego przyd..sach
Mam prośbę do Pana/Pani Moderatora. Czy nie można na jakiś czas zablokować komentarzy od "wiecznie i ze wszystkiego niezadowolonych"? Wszak każdy z nas ma lepsze i gorsze dni. Każdy ma mniejsze lub większe życiowe problemy. Są też tacy, którzy przeżywają prawdziwe tragedie, ale podnoszą się i pomagają bardziej potrzebującym. Dawajmy sobie siłę. Wspierajmy się w działaniu dla innych. Tylko ten się nie myli, kto nic nie robi. Nie wpuszczajcie do naszych i swoich domów "sklavów", "byłych kursantów", "wściekłych" i im podobnych, bo odbiorą nam resztkę radości i chęć do działania tym, którym jeszcze chce się działać. Pozdrawiam.
chojniak cały czas się bawi za...13.565 zł miesięcznie z naszych podatków!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!