Ciekaw jestem czy akurat tej nocy nie uległa awarii kamera przy wieży ciśnień?
Opanujcie się trochę z tymi zgonami. Codziennie ktoś ginie. Na głównej stronie są 3 informacje o zgonach. W depresje niedługo wpadnę. Według mnie to powinna być strona informacyjna, a nie strona z nekrologami. Chyba dzieją się w Piotrkowie też jakieś pozytywne rzeczy?
On już rzekomo o 5 rano tam leżał. To dlaczego policja znalazła go dopiero o 6:30? A gdzie była w tym czasie kamera monitoringu? Coś mi się zdaje, że ta kamera to tylko atrapa dla zmyłki. Nie wiem czy ten kibel przy wieży ciśnień jest własnością miasta. jeżeli tak, to dlaczego te wulgarne napisy nie zostały zamalowane tak jak na tym murku?
Tak dla ścisłości - to tam są dwie kamery. Ale w ten weekend straż miejska świętowała, to monitoring może odpoczywał.
Jak wychodziłam do pracy ok godz 6:40 to grzecznie sobie w aucie siedzieli!!
Psia krew, mogliby wreszczie wziąć się do roboty, jedyne czym sie zajmują to pilnowanie aut na parkingu, czy przypadkiem ktoś nie ma karteczki za szybą! Do takiej roboty, to mogliby wynająć kogoś z bezrobotnych!
ten facet leżał obok warzywniaka a jego głowa znajdowała się przy schodkach. Był widoczny. Wiele osób myślało, ze to jakiś leżak których tam nie brakuje. W tym drewniaku obok to jest melina. Ten pawilon całodobowy w którym okoliczni przez 24 h zaopatrują się w tani alkohol, powinien dawno przestać istnieć. Skoro straż miejska tego nie widzi co dzieje się pod kamerą to nie ma się czemu dziwić że w tej okolicy zrobiło się niebezpiecznie. To podwórze gdzie jest ten drewniak powinna częściej nawiedzać policja i straż miejska. 2 lata temu zamordowano tam młoda kobietę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!