Napiszcie też, że wniosek o taką zmianę złożył jeden z mieszkańców oraz wnioskowała o to również Najwyższa Izba Kontroli.
Wydaje mi się, że wtedy nie było specjalnie innego wyjścia. Przypominam, że działo się to w trzydzieści, czterdzieści lat po wojnie. Jaki to jest krótki czas, niech uświadomi się sobie każdy za pomocą odniesienia:
Od czasu "Solidarności" minęło ponad trzydzieści lat. Od Smoleńska zaraz miną trzy.
Nie jestem komuchem ani klerykałem. Staram się znać proporcja.
Patrzę na tę fotkę koło artykułu i przypomina mi się tekst poety: "...osiedle z dużej płyty, co dzień staję jak wryty, jak tak można pobudować takie gówno..."
Biorąc pod uwagę, że Miasto wybuduje w tej kadencji 16 mieszkań komunalnych( jeśli wybuduje) to zmiana sposobu umieszczania na liście nie wpłynie na ilość oferowanych mieszkań.
Przed referendum wszystkie wiadomości płynące z magistratu będą dobre. No to o ile zwiększy się ilość mieszkań w zasobach gminnych w tym roku??? O 500, 1000 a co mi tam niech będzie że o 10 000.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!