A będą nocne kursy? Kiedyś o 3 chciałem wrócić z wierzej i musiałem dzwonić po taxi :(
Nocne kursy?
Chyba mnie słuch myli...
Biorąc pod uwagę częstotliwośc kursów w dzień wypadnie JEDEN kurs na noc.
Najdłuższą w roku...
Czyli wjazdów linii 4 na ulicę Logistyczną dalej nie będzie? A kiedyś było tak pięknie: http://phototrans.eu/14,215208,0,MAN_NL202_CB_1335G.html
1 mogli by puścić Kostromską, Topolową i Wysoką więcej chętnych by było na tej lini i lepsza obsługa os. Łódzka by była...
Wreszcie ktoś się obudził...
Nie zastanawiał sie ktos z władz mzk np. nad tym alby zrobic chociaz jedna linie nocna jezdzaca przez cale miasto chociazby co godzine??? bardzo by sie to przydalo np. w weekendy... rozumiem ze piotrków to male miasto ale bez przesady...
zgadzam się z Bartkiem86.nie róbmy z Piotrkowa "kopydlowa" władze miasta zamiast mózgu trociny mają. dziennych kursów MZK jest tyle co kot napłakał.Ponad to trasy niektóre można by skorygować,albo dołożyć linii-chodzi mi o okolice piotrkowskiego WORD-u na Glinianej.tam bez auta na egzamin na prawko nie ma mowy,aby się dostać.Porażka.Ponad to nikt nie pomyślał,aby zagospodarować mały placyk koło budynku PGNiG na Krakowskim Przedmieściu, gdzie autobus dojeżdża do pętli,a dalej z buta.No dobrze,dla mnie żaden problem,ale dla osób starszych? widziałam jak babulina musiała zasuwać do siedziby PGNiG.niech mi to nikt nie mówi,że miejsca nie ma.jest, z resztą aby zrobić pętle nie potrzeba niewiadomo jakiego placu,a do godziny 14:00 można by kilka kursów wydłużyć. Ciekawa jestem jakie szkoły ci co rządzą pokończyli!chyba żadnej,bo myśleniem nie grzeszą.z całym szacunkiem do władza,ale trafia mnie jak widzę ile spraw tu jest zaniedbanych
Podobnie jest z dojazdem komunikacją miejską do cmentarza w dniu 1. listopada. W całym kraju organizowane są dodatkowe linie autobusowe dojeżdżające pod bramy cmentarzy, a u nas, jak zwykle NIE DA SIĘ: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/archiwum/1555058,autobusem-do-cmentarza-nie-dojedziesz,id,t.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!