mu urzędnicy-"inżynierowie"wiemy lepiej,chyba, że nas zawstydzą, ale i tu trzeba nad nami popracować !!!
Bez sensu. Teraz jadąc pustą ulicą trzeba się będzie zatrzymywać.
oki jest znak niech bedzie. ale moze wkoncu ktos sie wezmie za synchronizacje sygnalizacji Jerozolimska/Wpolskiego CO?
halo czy ktoś wie może czy nasz prezydencik wręczał jakieś prezenciki z okazji otwarcia nowego znaku?
Ale kaszana...
Czy postawiono na drodze prostopadłej znaki "jesteś na
drodze z pierwszeństwem przejazdu"?
Całe to MZDiK to tylko pensyjki bierze. Ostatnio do nich pisałem, żeby wstawili lustro drogowe na jednym ze skrzyżowań w PT, dla poprawienia widoczności. To stwierdzili po wizji lokalnej (jeśli się taka odbyła), że nie poprawi to bezpieczeństwa na drodze. Może bezpieczeństwa nie, ale widoczność tak.
Ostatnio przejeżdżałem przez Bełchatów i na zaje*****e dużym skrzyżowaniu widziałem takie lustro, które tam wcale nie jest potrzebne, bo nie ma ograniczenia widoczności przez drzewa, budynki, itp.
Niestety nawet podanie urzędasom rozwiązania na tacy nie prowadzi do tego, że będą wprowadzać pozytywne zmiany w PT. Wydanie tysięcy złoty za niby rondo, które nie spełnia swego zadania jest słuszne, ale kilku stów za "lustereczko" już nie.
Pozdrawiam
Olo
Moim zdaniem dopiero wtedy by wzrosła ilosć stłuczek.
Nie rozumiem, przecież znak postawili dla jadących ul. Twardosławicką. To gdzie Ty chcesz się zatrzymywać.
A dlaczego miałaby wrosnąć?
Jak to gdzie? Jadąc ulicą, na której stoi znak Stop musisz się bezwzględnie zatrzymać, nawet jeżeli w promieniu 100 metrów nie żadnego pojazdu, któremu musiałbyś ustąpić pierwszeństwa przejazdu. Czy to takie trudne?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!