Proponuę do zarządu p. Stanisława Sipę ( prezesa OZPN) - może pomóc, ma doświadczenie w strukturach "betonowych " i nie tylko i obyb w tym roku zakończył kadencję w strukturach piłkarskich.
Trzeba zmienić główna księgową, ta kobieta ma chyba prawa emerytalne. Tak prawdę mówiąc to chyba ona tam rządziła i będzie rządzić (gdy nie zostanie zwolniona).
A ten wieczny zastępca d/s technicznych, to też powinien być zwolniony lub zdegradowany np. do stanowiska administratora. Tyle lat tam pracuje, więc może jako administrator za mniejsze pieniądze (przecież spółdzielnia powinna zważać na koszty)da sobie radę. Teraz jak na jego pracę, to płaci mu się stanowczo za dużo
Takie zdanie już słyszałem wiele razy, coś w tym musi być chyba prawdą.
A to jest ciekawe, bo w TBS tego nie zrealizował (należy przypomnieć że nie wszyscy znają swoich administratorów, bo rzadko zaglądają na bloki)- a uważa że w spółdzielni to mu się uda?
A co ten Pan robił w TBS??? Jakie działania podejmował w celu polepszenia bytu mieszkańców bloków należących do zarządzanej przez niego spółki???
NIE ROBIŁ NIC!!!!
Mam nadzieję doczekać takich czasów kiedy znacząca część członków spółdzielni pójdzie na walne zgromadzenie i odwoła całą tę grupkę
A tak wyglądają rządy prezesa Boczka w praktyce:
Fotkę "popełniłem" dziś po południu na parkingu przed wieżowcem przy ul. Słowackiego 180, w którym mieści się siedziba Spółdzielni Mieszkaniowej im. Słowackiego. Widoczne na zdjęciu okazy komosy białej były wyższe ode mnie, mimo, że nie jestem ułomkiem - 180 cm wzrostu. Ciekawe, jak długo hodowano te okazu i kiedy zostaną skoszone?
Człeku sprawdź czyj to teren, czy SM czy miasta.
a co z wyliczeniami za remonty bloków ,jedno okienko piwniczne wyliczone ma kwote 800 zł, koszty remontów ukryte w funduszu remontowym-niedługo podjedziemy z taczka po pania księgową --lokatorzy
Ktoś z lokatorów obudził się po dłuuugim, zimowym śnie.
Pogratulować refleksu temu misiu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!