metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)18.10.2010 13:15

Parę lat temu był fajny zjazd samochodów amerykańskich,przy współudziale Ambasady USA. Miała być powtarzalna,i co?,i nic..chyba się komuś z "władz" nie chciało ,no bo i przecie,po co,skoro amerykańce łapówki nie dadzą

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.10.2010 15:57

Cytuję:
MEGA ZLOT MAZDA SPEED jaki odbył się na piotrkowskim lotnisku.

Dlaczego o każdej ciekawszej imprezie informujecie po fakcie? :/

00

bulk ~bulk (Gość)16.10.2010 16:03

na drugim zdjęciu jaka piękna mazda na drugim planie, na prawde IT'S BEAUTIFUL!!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)16.10.2010 16:36

"Piotrkowianin" napisał(a):
report cytat

No właśnie,dlaczego? Nie wszystkich interesuje polityka ,wypadki i dziura w drodze.

00

mol molranga16.10.2010 19:07

same mazdy na lewo i prawo jak sie patrzy

00

ja ~ja (Gość)16.10.2010 19:10

Naprawde bardzo fajna impreza !!

00

dcc69 dcc69ranga16.10.2010 22:03

"Piotrkowianin" napisał(a):

Jako jeden z organizatorów tego Mega Zlotu już odpowiadam dlaczego nie było wcześniej informacji.
To samo dzieje się z imprezami Automobilklubu. Informacje zawsze rozsyłam drogą mailową do mediów a one decydują czy to jest dobre czy nie jako news. Można liczyć na portal epiotkow i radio Strefa które zawsze informują o Naszych imprezach.
Obojętnie reaguje też Urząd Miasta, jeśli nie dostaną wszystkiego na tacy nie wchodzą w organizację.
Najważniejsze jest tylko kto obejmie Patronatem. Dlatego tu w tej sprawie nie mieszaliśmy żadnych kandydatów bo nie miał to być meeting wyborczy tylko dobra zabawa pasjonatów Mazdy.
Dlatego w tym roku odjechał do Łodzi Moto Show Forch, bo nie było możliwości załatwienia lotniska tylko zaproponowano pod podobną imprezę z 200 wystawcami branży motoryzacyjnej Plac Pofranciszkański.
Impreza naprawdę duża przynosząca dużo Miastu bo to chodzi o promocję Naszego Grodu.
Jedno co mogę obiecać to w roku 2011 w wakacje odbędzie się naprawdę duża impreza motoryzacyjna w Piotrkowie takiej jakiej jeszcze nie było.
O szczegółach zostali poinformowani dzisiaj zlotowicze oraz Dyrekcja Aeroklubu Ziemi Piotrkowskiej.
Dlatego zapraszam częściej na stronę www.amkpt.pl bo tam są zawsze informacje o imprezach motoryzacyjnych.
Zapraszam na stronkę i imprezy motoryzacyjne w Piotrkowie.
Dariusz Cecotka a nie Cycotka jak to napisano w jednej z piotrkowskich gazet ;-)
A jeśli mogę to dziękuje Wszystkim za przybycie zarówno publiczności jak i zlotowiczom którzy przyjechali ze wszystkich regionów Polski: z Pomorza, Wielkopolski, Kujawsko-Pomorskiego, Mazowieckiego, Małopolskiego, Mazowieckiego, Opolskiego, Śląskiego, Podkarpackiego, Warmii i Mazur i Łódzkiego.

Komentarz był edytowany przez autora: 16.10.2010 22:15

00

Ziomek ~Ziomek (Gość)17.10.2010 10:13

Dlaczego w Piotrkowie nie ma zlotów Opla??

00

olo ~olo (Gość)17.10.2010 12:14

Tradycyjnie o imprezie dowiadujemy się po....

00

radiowiec ~radiowiec (Gość)17.10.2010 12:27

DO OLO:
Jako jeden z organizatorów tego Mega Zlotu już odpowiadam dlaczego nie było wcześniej informacji.
To samo dzieje się z imprezami Automobilklubu. Informacje zawsze rozsyłam drogą mailową do mediów a one decydują czy to jest dobre czy nie jako news. Można liczyć na portal epiotkow i radio Strefa które zawsze informują o Naszych imprezach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat