Parę lat temu był fajny zjazd samochodów amerykańskich,przy współudziale Ambasady USA. Miała być powtarzalna,i co?,i nic..chyba się komuś z "władz" nie chciało ,no bo i przecie,po co,skoro amerykańce łapówki nie dadzą
Dlaczego o każdej ciekawszej imprezie informujecie po fakcie? :/
na drugim zdjęciu jaka piękna mazda na drugim planie, na prawde IT'S BEAUTIFUL!!
No właśnie,dlaczego? Nie wszystkich interesuje polityka ,wypadki i dziura w drodze.
Jako jeden z organizatorów tego Mega Zlotu już odpowiadam dlaczego nie było wcześniej informacji.
To samo dzieje się z imprezami Automobilklubu. Informacje zawsze rozsyłam drogą mailową do mediów a one decydują czy to jest dobre czy nie jako news. Można liczyć na portal epiotkow i radio Strefa które zawsze informują o Naszych imprezach.
Obojętnie reaguje też Urząd Miasta, jeśli nie dostaną wszystkiego na tacy nie wchodzą w organizację.
Najważniejsze jest tylko kto obejmie Patronatem. Dlatego tu w tej sprawie nie mieszaliśmy żadnych kandydatów bo nie miał to być meeting wyborczy tylko dobra zabawa pasjonatów Mazdy.
Dlatego w tym roku odjechał do Łodzi Moto Show Forch, bo nie było możliwości załatwienia lotniska tylko zaproponowano pod podobną imprezę z 200 wystawcami branży motoryzacyjnej Plac Pofranciszkański.
Impreza naprawdę duża przynosząca dużo Miastu bo to chodzi o promocję Naszego Grodu.
Jedno co mogę obiecać to w roku 2011 w wakacje odbędzie się naprawdę duża impreza motoryzacyjna w Piotrkowie takiej jakiej jeszcze nie było.
O szczegółach zostali poinformowani dzisiaj zlotowicze oraz Dyrekcja Aeroklubu Ziemi Piotrkowskiej.
Dlatego zapraszam częściej na stronę www.amkpt.pl bo tam są zawsze informacje o imprezach motoryzacyjnych.
Zapraszam na stronkę i imprezy motoryzacyjne w Piotrkowie.
Dariusz Cecotka a nie Cycotka jak to napisano w jednej z piotrkowskich gazet ;-)
A jeśli mogę to dziękuje Wszystkim za przybycie zarówno publiczności jak i zlotowiczom którzy przyjechali ze wszystkich regionów Polski: z Pomorza, Wielkopolski, Kujawsko-Pomorskiego, Mazowieckiego, Małopolskiego, Mazowieckiego, Opolskiego, Śląskiego, Podkarpackiego, Warmii i Mazur i Łódzkiego.
DO OLO:
Jako jeden z organizatorów tego Mega Zlotu już odpowiadam dlaczego nie było wcześniej informacji.
To samo dzieje się z imprezami Automobilklubu. Informacje zawsze rozsyłam drogą mailową do mediów a one decydują czy to jest dobre czy nie jako news. Można liczyć na portal epiotkow i radio Strefa które zawsze informują o Naszych imprezach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!