Doprawdy nie rozumiem, dlaczego takie "motoryzacyjne" wynurzenia mają się odbywać na drogach publicznych...
Właśnie super że taka impreza będzie miała miejsce. Co Ci przeszkadza Doker? Jak się nie podoba to nie czytaj i nie idź tam. Nawet byś nie wystartował bo strach by nie pozwolił....Lepiej doskonalić swoje umiejętności legalnie niż ścigać sie po mieście. Eh ta mentalność ludzi...
ja równiez zawsze chodzę na imprezy automobilklubu piotrkowskiego i jeszcze nigdy się nie zawiodłem.. zawsze imprezy są na 100% zorganizowane i zawsze ciekawe i widowiskowe :D!!!!!
Zawsze najprościej i najlepiej jest krytykować ale samemu coś zrobić to już jest gorzej.Nie podoba się to nie idź i nie opowiadaj takich bzdur. Bardzo fajnie że takie coś ma miejsce i tyle.Jestem z automobilklubem zawsze i szacunek dla nich za organizacje. W Polsce zawsze jest wszystko źle, co by nie zrobił to zawsze znajdzie sie taki pajac i skrytykuje....
Fajna impreza, polecam!
Aha jeśli caraudio obsługuje firma dbmax to miłośnicy mocnego grania na pewno się nie zawiodą...
widzisz niektórzy mają jakies zajecie i ich pasjonuje ten twój max full tuning :D
Nie będę się licytował na umiejętności drogowe, bo z wami to zwyczajnie nie ma sensu. Nie mam nic przeciwko waszemu hobby ale realizujcie je w bardziej odpowiednich miejscach. Jedźcie na Tor Kielce, daleko nie ma. Nigdy nie zrozumiecie, że wycia, piski i całe te ekscesy nie wszystkim się podobają w naszym mieście. A kontynuacja tego hobby ma później miejsce już poza Automobilklubem na ulicach naszego miasta - rano, wieczór, we dnie, w nocy. Takie "środowisko"...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!