A ja oczywiscie zapuscilam sie dzis tam 2 razy i...kurcze jednak przyzwyczajenie daje sie we znaki...zamknieta ulica mnie zaskoczyla naprawde...
:)
Jaki blask odzyska po remoncie nawierzchni? Kiedy w ogóle tamten rejon błyszczał? Cóż z tego, że ulica będzie nowa. Przecież wszelkie szanse na jakikolwiek blask jeszcze na długie lata przekreśla tam stan i wygląd kamienic wokół ulicy Zamkowej.
Najwcześniej ok. 2012-2013 roku niestety. A miał być na przełomie lat 2007/2008, ale ekipa Pobożnego zrezygnowała z tego remontu i nawet oddała przyznaną z Łodzi na ten cel dotację. Dobrze, że już tylko 179 dni do końca tej nieszczęsnej kadencji.
no to czeka nas partactwo,a swoją drogą kiedy zacznie się remont Sikorskiego?przecież to reprezentacyjna wylotówka,Wojska Polskiego(Ryneczek) tam to już szkoda gadać!.
Fajnie że ją remontują,ale nic to nie da dopóki nie będzie tam bezpiecznie.
[b]myślę,że będzie bezpieczniej bo muszą zamontować monitoring,w przeciwnym razie z inwesytcji niewiele może zostać...
To może niech od razu zrobią coś z tym nieszczęsnym placem Czarneckiego. To, co tam się dzieje to żenada - powiew prowincjonalizmu i tyle. Po chust ten parking, żeby pan szanowny fotograf Stachowiak miał gdzie parkować? Dlaczego w rejonie starówki nie ma miejsca zacisznego, w którym byłby kawałek zieleni? Ehh jak się ogląda zdjęcia z okresu międzywojennego, to aż łza się w oku kręci. Co te miernoty zrobiły z tego pięknego miasta......
Lola, podobasz mi się. I podobają mi się (coraz bardziej) Twoje komenty. Tylko jedno mi powiedz, Lola: który plac, bo jakoś umknęło mi to, otrzymał imię deputowanego do europarlamentu Ryszarda Czarneckiego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!