Uwaga!Kazdy post jest sprawdzany przez sfrustrowanego Lnina czy innego wodza rewolucji na ilośc błedów ortograficznych.
Prawdopodobnie "wódz"pomylił fora,to nie jest ta bajka czerwony bracie.
[cytat]Tartu: a co to jest ta "krengielnia"?
W mojej ironzacji :) to kręgielnia - pomysł się liczy nie pisownia:)))
To była taka ironia na tą cała sytuacje - taki utopijny pomysł - widze że nie wszyscy znace się na żartach - przezto to miasto po 18 wymiera ludzi na ulicach nie ma - EMERYCI I RENCIŚCI jak to ktoś kiedyś powedział.Do tego nauczyciele.
Ciężko się z wam dyskutuje, polemizuje bo nie trzymacie się wątka głównego :((( Do szkoły dyktanda robić!!!
Ja to mówie jakie ludzie takie miasto - jakie miasto taka władza- jaka wladza takie ulice konfort i poziom życia zarządzanie itd itp. TRAGEDIA !!!
97-300
4 godziny temu, 10:58
Ty koleś to taki miejscowy "błazen"jesteś.Co arti?
Tak jestem bo chce mi się jeszcze z Tobą dyskutować na takim poziomie!I pisz w końcu do rzeczy bo też Ci wątek uciekł.Gorąco pozdrawiam
Jeśli ma być małe boisko to znaczy ,ze włodarz Naszego miasta też jest mały - niestety .
Przyjdzie czas przyjdą zmienione plany zagospodarowania i tyle bedzie po boisku!Tak jak i po stadionie!Nie ma co sie łudzić!Jak by miało być to dawno już by było!Ludzie Ptaszysko nie właduje kasy w coś z czego nie wyciągnie(np.Zakup stadionu i co jest obecnie)Tak samo jak i z tym bazarem nie zrobiony z prawdziwego zdarzenia a tak dziergany po trochu jakby kasy nie miał na pełną modernizacje!
Z TYM STADIONEM TO WAM DOBRZE PRZECIEŻ BYŁ BUDOWANY ZA KOMUNY ,JESZCZE WSZYSKIE BLOKI Z TEGO CZASU POWINNY BYĆ ZBURZONE
Proszę nie podpowiadać obecnym władzom miasta , Ludzie chcą mieszkać .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!