~Anna~napisał-a"Tym Panom już dziękujemy" Tobie też już dziękujemy za ten bełkot!
A kiedy zaczną robić obwodnice w tym mieście?Zbudowali kawałek koło piomy i kończy sie w polu Litości
Pachnie mi prochojniakowska obywatel-ka. Pracujesz w Urzedzie Miasta ? Jeżeli tak to kto z rodziny również ?
Mieszkam w UK,nie pracuję w UM.Oczywiście jestem zwolennikiem pana Chojniaka,to co się wyprawia w piotrkowskim grajdole(bezpardonowy atak na pana Chojniaka,gloryfikacja postkomunistów)przekracza granice dobrego smaku.W nadchodzących wyborach na prezydenta miasta piotrkowa poprę każdego kandydata z prawicy.
I nie ważne co zaoferuje byle z prawicy?!Gratuluje podejścia!
To może już tam zostań na stałe:)
Można jeszcze zadaszyć Rynek Trybunalski i pl. Czarneckiego.W Rynku Trybunalskim otworzyć MACRO a na pl. Czarneckiego IKEA by pasowała. Na "Jajo" przeniesie sie bazar ze stadionu a na lotnisku mozna utworzyć pola golfowe. "PIOMĘ" i kolej Warszawsko-Wiedeńską przekazać złomiarzom. Resztę Piotrkowa zaorać i zasiać śrubokręty.
Tak samo ludzie z Bełchatowa mowia o Piotrkowie!!!!Piotrkowianie nie doceniaja tego co tutaj sie robi!ale wystarczy przekroczyc granice miasta by sie diowiedziec jaki Piotrkow jest rozwojowy!!Otwórz oczy!!!
Ech ;)))) A cóż takiego "się robi" w Piotrkowie, czego zauważyć nie można? Wybrukowano Rynek i kilka ulic, bo budowy murku raczej nie można zaliczyć do pożytecznych inwestycji. Znam Bełchatów, jest to miasteczko mało urodziwe, za to lepiej uporządkowane, także w opinii znanych mi mieszkańców (pewnie znam innych niż Ty) ;P
A możesz sobie być - skoro tu nie mieszkasz to nic Ci do tego, kogo MY wybierzemy na prezydenta ;P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!