Jeszcze jedna możliwość: iść do Fary do księdza dziekana Sochy. Niech we wszystkich parafiach księża w ramach ogłoszeń parafialnych podają tę informację.
Tym razem, k-o, gratuluję. Czy możesz skontaktować się z księdzem i nadać tę sprawę? Sam bym to zrobił (korzystając z Twojego pomysłu), ale jestem w pracy i późno kończę.
policja lub rodzice powieście plakaty gdzie jest najwięcej ludzi -markety !! tylko żeby to nie miało żałosnego końca !!
Bartosiak: Zawsze możesz wysłać emaile do piotrkowskich parafii - może któraś pozytywnie zareaguje?
ja go widzialem w piotrkow tryb na ulicy starowarszawskiej
dziendobry z tej strony Maciej Duszyński oglaszam ponstwo ze piotr kaszuba znajdzie sie dzisiaj na starowarszawskiej bo sie tam z nim umowilem prosze szybko tam przyjechac kolo godziny 16 00
Jestem pełna uznania dla tego gościa Maćka jeśli jest to prawdą !!!tak powinien zachować się każdy obywatel !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!