metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mała Małaranga10.04.2013 08:47

"Al-Bundy" napisał(a):
Inteligentna dziewoja, skoro prowadza się z gachem, który przy byle okazji dźga nożem.

Sądząc po portretach to to było rodzeństwo, a nie para, a w dodatku bliźniacy:)

00

:D:D:D ~:D:D:D (Gość)09.04.2013 23:00

to ja dostalem :D

00

stereo ~stereo (Gość)09.04.2013 23:09

jak idąc ulicą w sobotnią noc pijesz piwo to cie z kamer raz dwa wypatrzą ale jak ludzie nożami sie dźgają to już nagle kamery nic nie widziały ;) ahh jakie to wszystko jest piękne ;)

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)09.04.2013 19:04

"Lubie-snieg-" napisał(a):
Redaktor Maj Naprawdę bardzo śmieszne i na miejscu...

Nie wiedziałem, że na tym portalu siedzą fani Patrici Kazadi.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.04.2013 19:05

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)09.04.2013 16:51

Inteligentna dziewoja, skoro prowadza się z gachem, który przy byle okazji dźga nożem. Normalny człowiek przy takim zdarzeniu mówi po prostu "przepraszam" i sprawa jest załatwiona. Tak przynajmniej rozwiązują tego typu "problemy" kulturalni cywilizowani ludzie. Ciekawe, czy wielka miłość przetrwa, gdy gach trafi do pierdla, a koledzy z celi rozbudzą w nim miłość do seksu analnego?
Te portrety przedstawiają aby tą samą osobę? Na pierwszym widać ewidentnie jakiegoś przygłupa, a ten drugi to ani chybi jakiś projektant mody alias waginosceptyk...

00

Lubię śnieg ~Lubię śnieg (Gość)09.04.2013 16:06

Redaktor Maj
Naprawdę bardzo śmieszne i na miejscu...

00

wkurzony ~wkurzony (Gość)09.04.2013 16:06

Podobno już go mają.

00

wp ~wp (Gość)09.04.2013 15:47

"hhehheheh" napisał(a):

to ciekawe czy bedzie cos o panu, ktorego w święta 'napadlo' dwoch pijanych kolesi po czym jeden z nich oberwał od tego Pana młotkiem po głowie... nastepnie jeden z napastników lezal w kałuzy krwi nie dajac oznak zycia. jak narazie tez tutaj o tym nie piszą, a wygladało to bardzo strasznie........ zastanawia mnie czy ten młody człowiek przezył w ogóle.

00

opo ~opo (Gość)09.04.2013 15:27

"sherlock-holmes" napisał(a):

tez myslałem ze to jedna i ta sama postac,tylko w innei fryzurce haha

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)09.04.2013 15:42

Już myślałem, że zlokalizowałem dziewczynę.
http://stylio.pl/magazyn/co-nosza-gwiazdy-patricia-kazadi-1-4352.jpg
Nie ten bok wygolony.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat