Znajomi mi mówili, że podobno zaćpał się gazem. Może później nie czaił i dlatego się zadusił
dajcie spokój z takimi docinkami..szkoda dziecka i tyle !
a do tych naszych niby kibiców -zobaczcie jak kruche jest ludzkie życie ... a wy lejecie się bez opamiętania po gębach ...w imię czego ja pytam
I jeszcze jedno wszyscy teraz bardzo są rozżaleni jaki biedny los miał chłopiec a gdzie byli ci wszyscy jak dziecko żyło ???
Żenujące to są plotki rozsiewane przez głupich ludzi . I cały ten Je**** Klub Ł*S - Jechał pies !
Pamiętamy Daniel .
W całej Polsce jest sporo takich dzieciaków sp.Daniel :( Brak zainteresowania i opieki ze strony osób dorosłych ma smutne zakonczenia.......:(((((((((tak jak w tym przypadku.Teraz wszyscy interesują sie sp.Danielem a gdzie byli gdy potrzebował pomocnej dłoni???No gzie!!!!!????
Z całym szacunkiem dla zmarłego ale do aniołów niestety nie należał. Sama widziałam jak kilka dni wcześniej potraktował kobietę kopniakiem.
\
Dla mnie kity rozpetała by sie wojna gdyby pwiedzieli ze smierc z powodu krwiaka.
Ciekawe co pokaza badania toksykologiczne moze przyczynila sie do tego wodka z mety od lokalnej widzewiaczki ktora sprzedaje to dziadostwo nawet dziecia...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!