pojezdziłem dzisiaj troche po miescie. slalom to mało powiedziane.i amorek z tyłu znowu do wymiany....
Zgodzę się z wypowiedzią Judasza wydać raz a więcej i mieć z głowy na kilkanaście lat. Po drugie wziąć firmę, która zrobi tę drogę ciut drożej ale lepiej, niż nasz wspaniały PEUK. Wszystkie drogi wybudowane przez PEUK po 2-3 latach nie nadają się do jazdy.
Wręczyc łopaty bezrobotnym i niektórym więzniom do wywożenia śniegu,a nie narzekac że się dużo wydało na odśnierzanie.Podwojna korzyśc,odśnierzone ulice i zbędne ładowarki,a nie płacic zasiłki za nic
Zamiast wydawać bez sensu pieniądze na murki, kamienice i kolejny dziwny pomysł remontu fontanny w parku na tzw. "krzywdzie" proponuje te pieniądze przeznaczyć na remonty dróg.
Generalnie zastanawia mnie fakt kto projektuje tak ulice ,gdzie okrągły właz studzienki kanalizacyjnej znajduje się 5-9 cm. poniżej poziomu asfaltu??
Przykład,nowa nawierzchnia na odcinku Słowackiego-Rondo/Belzacka.
Przykładów takich ulic jest wiele.
studzienki zapadaja sie przez to ze najezdzaja na nie auta. ale problem by nie istniał gdyby zawsze były na srodku i mozna było je wziac miedzy koła ale w tym dziwnym kraju zawsze jest tak ze trzeba na studzienke najechac.
Ludzie, wszystko trzeba zedrzeć 2 metry w dół! Lać betonem, jak gierkówka z Piotrkowa na Tomaszów. Wtedy zapomnimy o remontach na 20 lat. Wydać kapustę raz i zapomnieć! A tu co roku to samo, dziury, rycie, frezowanie, mróz, odwilż, dziury, rycie, frezowanie, mróz, odwilż, dziury...
Odwilż to już jest... dzisiaj np 5-7 st .c. i co???? gdzie remonty???
Rano widziałem ekipe na Sikorskiego, także coś za czyna sie dziać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!