metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
inflacja ~inflacja (Gość)12.08.2009 08:12

Oby więcej było takich to będą wydawać forsę na swe fanaberie to będzie handel i produkcja i usługi, a co za tym idzie zatrudnienie, a co za tym idzie koniunktura gospodarcza. Mam jedynie obawym aby ci milionerzy nie wynikali z inflacyjnych pomysłów rządu Tusk/Pawlak. W latach 90 dwudziestego wieku w Polsce było 40 milionów milionerów gdyż przeciętny zarobek był 1500000 zł.

00

robotnik ~robotnik (Gość)12.08.2009 07:50

ja też zarobie milion złotych - jeśli będę zarabiał 1500, tak jak teraz to przez 55 lat ciężkiej pracy też zarobie około miliona. I jak tu nie kochać mam pana tuska.

00

mieszkaniec piotrkowa ~mieszkaniec piotrkowa (Gość)11.08.2009 15:35

i z czego się cieszycie... na pewno uczciwą robotą do tego nie doszedł... za Komuny to by był takim jak każdy inny obywatel i na pewno by samochodem nie jeździł takim że go z niego nie widać.

00

lukch ~lukch (Gość)11.08.2009 16:10

No a przeciętni mieszkańcy tacy uczciwi, lewe zwolnienia na wymyślane choroby, unikanie podatków na lokatach antybelkowych. W swojej istocie nie różni się od od unikania podatku w formie rejestracji na Cyprze czy też oszczędnościach na pracownikach poprzez cięcie kosztów płacowych.
W skrócie chodzi mi o to, że: "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień" przynajmniej w tej materii.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.08.2009 16:11

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)11.08.2009 18:46

A ja tam nikomu do talerza nie zaglądam.

00

~J. ~J.ranga11.08.2009 21:30

jaa pierdxxxe jaki ten naród zawistny !! aż się rzygać chce !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat