Do "~P..........anin". Wiemy wszyscy, że służba zdrowia w Piotrkowie Trybunalskim nie ma najwyższych notowań. Dlatego też "~P..........anin", zmień swojego lekarza. Być może to przyczyni się do obiektywnej oceny sytuacji.
Hehe, dobre... Miała gdzie chodzić do kina.... A co przed w Hawanie kina nie było ? żal.pl
chyba nie można porównywać Hawany z obecnym kinem, niebo a ziemia.
Do "~pilotrowera " ...Być może to przyczyni się do obiektywnej oceny sytuacji.
Od obiektywnej oceny sytuacji są redaktorzy gazet, radia i telewizji, a ja mam prawo do swojego zdania i jego swobodnego wyrażania na tym forum. To tyle w tym temacie.
[cytat]Gdzie tu podstawy do twierdzenia,że ma "gość"sukces????
Jak to ?! A śmietniki to co ? Pikuś ?
PAN Pikuś. :)))
Pomimo sympatii dla centrum FOKUS:
Właściwie za co ta nagroda????
Tego typu wyróżnienia raczej przyznaje się za coś wyjątkowego, o szczególnym znaczeniu dla miasta. Za zrobienie czegoś np. bezinteresownie, albo ze szczególnym zaangażowaniem w sprawy społeczne.
A cóż jest szczególnego w zbudowaniu przez firmę kolejnego centrum handlowego???
Na tym polega ich działalność, i na tym zarabiają.
Nikt nie buduje takich obiektów "z sympatii" - a dla zysku, po solidnej analizie rynku, z rozważeniem ryzyka i spodziewanych efektów. Decyduja prawa rynku, jak to w kapitaliźmie. Raczej inwestor powinien wyrażać wdzięczność miastu, że mu prowadzenie interesu umożliwia.
Tak ostentacyjna postawa prezydenta raczej budzi pytania. Czyżby prezydent miał jakieś szczególne i nieznane nam powody do wdzięczności?????
Ja i tak jeżdżę do MANUFAKTURY ponieważ tam jest o niebo taniej? Czyżby Piotrków był taki bogaty?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!